Bende yine olmadı xmp devreye sokunca makine kendini resetliyor ve bios da ramler tekrar 2133 frekansına otomatik olarak geçiyor gerçekten problemi anlayamadım.
Bende bu anakartın mağdurlarından oldum malesef şöyle bi sorun var bendede ramleri xmp 2 profiline ayarladım 3200 de çalışıyor fakat gameboost 1 i seçtim biostan resetledim programlarda 2200 mhz gösteriyor windowsda 4.0 ghz gösteriyor bios u yükledikten sonra oldu anakartı aldığımda 1.3 versiyonu yüklüydü böyle bi sıkıntı yoktu
2200MHZ yükte olmadığı zaman ki hızsa iyi işte. İşlemci durduk yere neden yüksek hızda çalışsın ki? Eğer yükte de bu hızda çalışıyorsa işte o zaman sıkıntı vardır.
2200MHZ yükte olmadığı zaman ki hızsa iyi işte. İşlemci durduk yere neden yüksek hızda çalışsın ki? Eğer yükte de bu hızda çalışıyorsa işte o zaman sıkıntı vardır.
işlemci yüke girincede aynı malesef bios u güncelleyince oldu 1.3 sürümü vardı üstünde onda sıkıntı yoktu 3.9 ghz stabil çalışıyodu overclocktan pek anlamam işin açıkcası yeni yeni öğreniyorum eski kullandığım bilgisayarım vadesini doldurmuştu artık tekrar eski sürüme çekicem artık bu kadar sıkıntılı bi kart oldugunu bilseydim almazdım zaten
Arkadaşlar sorun yeni gelen 1,74 güncelleştirmesi ile düzeldi.Amd Agase code güncelleştirmesi yayınlandı. Bu link msi kendi sitesindendir. http://download.msi.com/bos_exe/7A31v17.zip
Sizlere çok önceden 1.74 güncellemesi ile bir takım sorunların aşıldığını belirtmiştim. 1.74 yükseltmeniz daha yararlı olacaktır. Hatta 1.81 betası çıktı ilerleyen zamanlarda onuda deneyeceğim. AM4 Release and BETA BIOS thread (UPDATE : 7-7-2017) Buradan takip edebilirsiniz güncellemeleri.