MSI X470 Boot olmuyor

CEOnuralp

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, elimde Ryzen 3600X işlemci, G.Skill Sniper 2x8 bellekler mevcut. MSI X470 GAMING PRO anakart kullanıyorum fakat şöyle bir sorun var RAM slotlarının 1 ve 2.’si çalışıyor diğer 3 veya 4.’ü slota RAM takınca PC Boot olmuyor ve anakart üzerinde DRAM LED'i yanıyor. CMOS reset yaptım, BIOS Update yaptım, slotları tek tek inceledim pinlerin görünüşlerinde bir bozukluk yok, işlemci zorlamadan takıldı işlemci soketinde ve anakart üzerinde herhangi bir problem yok fiziksel hasar anlamında. Ve garip olan kısmı RAM taktığım slotun üstünde RAM takılı olduğunu belli eden LED yanıyor yanı sanırım RAM'ler algılanıyor ama Boot olmuyor ve sorun biraz yazılımdan gibi geldi. Yardımlarınızı bekliyorum. 1 ve 2. slotu aktif olarak kullanabiliyorum aynı anda ama Dual özelliğinden faydalanamıyorum haliyle benim için Dual gerekli bir işlev.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı