MSI X470 Carbon vs B450 Tomahawk Max

Kerem Çevik

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, B450 Tomahawk Max almayı düşünüyordum. Uygun fiyata X470 Carbon buldum acaba ikisini kullanan var mı bir sorun yaşar mıyım? Hangisini alsam daha iyi olur?

İşlemci: Ryzen 5 3600.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming pro carbon 900tl 4 aylık normalde 11.11 den 750 TL ye filan tomahawk max alicaktim redditte boot sorunları olanlar varmış acaba tomahawk max mı alsam sorunsuz 3.nesil ile çalışıyormuş

x470 bios güncellemesi istiyor. Bios güncellendikten sonra sorunsuz çalışır. Fakat Gaming pro carbon daha bir anakart hem vrm kalitesi olarak hem de özellik olarak. Sonuçta alacağınız ürün garantili değil mi?

Gaming pro carbon 900tl 4 aylık normalde 11.11 den 750 TL ye filan tomahawk max alicaktim redditte boot sorunları olanlar varmış acaba tomahawk max mı alsam sorunsuz 3.nesil ile çalışıyormuş
Boot sorunu bir önceki BIOS'da vardı. Dün yeni BIOS yayınlandı ve o sorun çözüldü. Stabil bir şekilde çalışıyor şu an. B450 anakartlar arasında en iyisidir soğutma ve VRM olarak.

x470 gaming pro carbon daha iyidir tabii ki. Yalnız 2. el olması biraz soru işareti. Sıfır olsa direkt alın derdim.

Boot sorunu bir önceki BIOS'da vardı. Dün yeni BIOS yayınlandı ve o sorun çözüldü. Stabil bir şekilde çalışıyor şu an. B450 anakartlar arasında en iyisidir soğutma ve VRM olarak.

x470 gaming pro carbon daha iyidir tabii ki. Yalnız 2. el olması biraz soru işareti. Sıfır olsa direkt alın derdim.
Get ile almayı düşünüyorum nasil test edebilirim ?
11.11 de b450 gaming pro carbon ac alabilirim aynı paraya denk gelicek sıfır alırsam hangisi daha mantıklı

Son düzenleme:
Sonra bakacaklar için yazıyorum.

X470 Carbon, daha iyi VRM ve mosfetleriyle, Intel LAN'ıyla, daha üstün ses çipiyle, hem RGB hem ARGB çıkışı olmasıyla vs vs Biraz daha üstün bir anakart. İkisi de Ryzen 3000 serisiyle kullanılabiliyor, Carbon'un BIOS'u grafiksel değil sadece, yeni Ryzen 3000 serisi için BIOS Lite'e çekildi, çok eski birkaç Athlon işlemcinin desteği silindi ve yer açıldı kısaca. Ama sonuçta BIOS kırk yılda bir girdiğiniz bir yer.

İkisini de alan pişman olmaz, rahat olun ama ben X470 Gaming Pro Carbon derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı