Gilgamesh03
Kilopat
Kara Cuma indirimleriyle PC toplamıştım. Bunun parçalarıyla ilgili birkaç şey sormak istiyorum çünkü hayatımda ilk defa PC topladım, ilk kez PC aldım kendime. Bu yüzden bu zamana kadar hiçbir şey hakkında bilgim yoktu. Şimdi bile çok bildiğim söylenemez. Aldığım anakartta WiFi bağlanma özelliği olup olmadığını nereden bileceğim? Sanırim fazladan bir aparat gerekiyormuş ama anakartta olabiliyor mu böyle bir şey?
Anakartım bu.
Bir de SSD slotu anakartta bulunur mu, HDD slotu veya?
Son olarak AMD Ryzen 7 2700X işlemci ve RTX 2080 mevcut, 700w PSU yeterli midir? İndirimi Dark Supernova kasasının 700w olanına yapmışlar, 750 olana da zam yapmışlar, şu an 750 olan kara cumadakine göre daha ucuz. O yüzden tam bütçemi aşmamak için diğer yerlerden kısmak zorunda kaldım, umarım hata yapmamışımdır.
Anakartım bu.
Bir de SSD slotu anakartta bulunur mu, HDD slotu veya?
Son olarak AMD Ryzen 7 2700X işlemci ve RTX 2080 mevcut, 700w PSU yeterli midir? İndirimi Dark Supernova kasasının 700w olanına yapmışlar, 750 olana da zam yapmışlar, şu an 750 olan kara cumadakine göre daha ucuz. O yüzden tam bütçemi aşmamak için diğer yerlerden kısmak zorunda kaldım, umarım hata yapmamışımdır.
Son düzenleyen: Moderatör: