MSI X470 Gaming Pro BIOS Güncellemesi Nasıl Yapılır?

SmtSRKY

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2019
Mesajlar
14
  1. MSI X470 Gaming Pro BIOS güncellemesi nerelerden yaptırabilirim? (Kartı Hepsiburada'dan alacağım. ) Site önerisi falan olur.
  2. Servispoint'e gönderirsem sorun çıkar mı?
  3. Gelmesi uzun mu sürer?
  4. Anakartı nasıl göndermeliyim?
  5. Yanında işlemci falan göndermeli miyim?
İlk deneyimim olacak iyice açıklarsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Buradan fikir edinebilirsiniz.

Servise gönderirsen yaparlar, 20 iş gününden erken olacağını da sanmıyorum, işlemciyi yollamanıza gerek yok. İşlemci modeliniz nedir?
 
1. Live Update 6 ile yapabilirsin.


2. Anakartına ait güncel BIOS'u buradan indir.


Zipi dışarı çıkart, klasörün içindeki 2 dosyayı USB flash belleğinin ana dizinine kopyala. Bilgisayarını yeniden başlatıp Del tuşu BIOS arayüzüne gir. BIOS arayüzünde M-Flash bölümüne gir. Orada flash belleğe attığın dosyalar görünecek. Ona tıkla ve BIOS'u güncelle. Güncelleme bir kaç dakika sürecek, bilgisayarı kapatma.
 
Ryzen 5 3600 alacağım.
Eğer tavsiye isterseniz 470x seviyesine çıktıysanız 570x almanızı öneririm hem aldığınız ana kartı güncelleme gereği kalmaz hem daha verimli hem de ileri dönük olur. İşlemcinizi de 3600x seviyesine çıkarırsanız bayağı iyi olur. Fakat bütçeniz yok ise B450 bir ana kart 3600 serisi için uyumlu olur sonuçta 470x içinde B450 içinde update yapmanız gerekecek.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı