MSI X570 1050 Ti sistem için PSU önerisi

xrking

Kilopat
Merhaba. Arkadaşlar şu an kullandığım Zalman'ın bir Power'i fakat yetmiyor sanırım, RAM'leri düşük MHz de kullanıyorum, bilgisayar açılırken donuyor vs. güçden kaynaklı olduğunu düşünüyorum, ne önerirsiniz PSU?

Anakart: MSI X570 Gaming Edge Wi-Fi.
Ekran kartı 1050 Ti,
İşlemci AMD Ryzen 5 3600X.
RAM, Corsair 3200 MHz 16 GB CL16, ileride ekran kartını yükseltirim.

Zalman Zm600-Glx Serisi 80plus 600w Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bende bu ürün var şuan 8 cpu pini takılı 4 pin boşta, ramleri 3200 e çektiğimde oyundan atıyo pc verimli çalışmıyo, bios ayarlarından otomatik oc'yi açtığım zaman mavi ekran veriyor mesela.
Fakat ramleri 2133 de kullandıgımda sorun olmuyor oc de kapalı oldugu zaman. Bu asus 12 pinli mi ? ayrıca. ileriye dönük alıyorum ekran kartını değiştiririm ilerde

Zalman Zm600-Glx Serisi 80plus 600w Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bende bu ürün var şu an 8 CPU pini takılı 4 pin boşta, RAM'leri 3200'e çektiğimde oyundan atıyor PC verimli çalışmıyor, BIOS ayarlarından otomatik OC'yi açtığım zaman mavi ekran veriyor mesela.
Fakat RAM'leri 2133 de kullandıgımda sorun olmuyor OC de kapalı oldugu zaman. Bu ASUS 12 pinli mi? Ayrıca. İleriye dönük alıyorum ekran kartını değiştiririm ileride

İleriye dönük olmasını istiyorsan bunu alabilirsin o kadar vermene gerek yok:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı