Arkadaşlar, konu başlığındaki anakarta sahibim. Wi-Fi ve Bluetooth anakart kullanıcıları varsa eğer anakartın Bluetooth sistemi üzerine bir sorum olacaktı. Bluetooth ile kulaklık vs. bağlıyorum, sıkıntı yok fakat telefondan vs. veri aktarımı yapamıyorum. Acaba anakartların Bluetooth sadece aygıt bağlanması üzerine mi inşa edildi yoksa veri aktarımı da yapabiliyor mu? Harici Bluetooth aparatımla aktarım yapabiliyorum fakat anakarttan yapamıyorum.
Hocam o zaman Bluetooth sürücülerini silip Intel üzerinden indirin daha önce ben de MSI üzerinden yüklemiştim sürekli mavi ekran veriyordu sürücüyü Intel üzerinden yükleyip güncellemesini Dragon Center üzerinden yaparsanız bir problem olmaz.
Hocam o zaman Bluetooth sürücülerini silip Intel üzerinden indirin daha önce ben de MSI üzerinden yüklemiştim sürekli mavi ekran veriyordu sürücüyü Intel üzerinden yükleyip güncellemesini Dragon Center üzerinden yaparsanız bir problem olmaz.
Bir de sorun gidericiyi çalıştırdığımda bu sorunu buluyor düzeltiyor, fakat akabinde tekrar çalıştırıyorum yine aynı sorunu bulup düzeltildi diyor düzeltmiyor.