MSI X570 GAMING Edge Wi-Fi Bluetooth veri aktarımı yapamıyor

selcukan43

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, konu başlığındaki anakarta sahibim. Wi-Fi ve Bluetooth anakart kullanıcıları varsa eğer anakartın Bluetooth sistemi üzerine bir sorum olacaktı. Bluetooth ile kulaklık vs. bağlıyorum, sıkıntı yok fakat telefondan vs. veri aktarımı yapamıyorum. Acaba anakartların Bluetooth sadece aygıt bağlanması üzerine mi inşa edildi yoksa veri aktarımı da yapabiliyor mu? Harici Bluetooth aparatımla aktarım yapabiliyorum fakat anakarttan yapamıyorum.

görsel atabilir misin
Bakın sol kısımda sistem bilgileri diye bir kısım olması lazım.
asfasf.PNG

Hocam o zaman Bluetooth sürücülerini silip Intel üzerinden indirin daha önce ben de MSI üzerinden yüklemiştim sürekli mavi ekran veriyordu sürücüyü Intel üzerinden yükleyip güncellemesini Dragon Center üzerinden yaparsanız bir problem olmaz.
hemen deniyorum.
hemen deniyorum.
Maalesef sonuç aynı ya :(
Hocam o zaman Bluetooth sürücülerini silip Intel üzerinden indirin daha önce ben de MSI üzerinden yüklemiştim sürekli mavi ekran veriyordu sürücüyü Intel üzerinden yükleyip güncellemesini Dragon Center üzerinden yaparsanız bir problem olmaz.
Bu kısım sizde de deaktif mi ?

Dosya Ekleri

• 4.jpg
    4.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Bir de sorun gidericiyi çalıştırdığımda bu sorunu buluyor düzeltiyor, fakat akabinde tekrar çalıştırıyorum yine aynı sorunu bulup düzeltildi diyor düzeltmiyor.
1602120204744.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı