MSI X570 GAMING Plus format esnasında anakart ekranında donuyor

Keenact

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Bugün arkadaşım için topladığımız sistemin montajını gerçekleştirdik sıra Windows 10 kurulumuna geldiğinde Technopat'ın rehberinden USB hazırlamayı denedim nedense USB'yi ikiye böldü ve yüklemeye çalıştığımızda UEFI kurulum için anakart logosunun gelmediğini fakettim Windows logosu geliyor bir kere dönüp donup kalıyor sonra Windows'u asıl sitesinden indirip ISO olarak kurmayı denedim yine aynı sonuç en son da direk USB olarak hazırla dedim yine aynı sonucu elde ettim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem:
R5 3600, MSI X570 GAMING Plus, RTX 2060, 16 GB 3200 RAM.

Not: F11 ile girdiğimde UEFI olanı seçiyorum. USB ikiye bölündüğünde ilkini seçiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradaki 2004 sürümünü denedim olmayınca Windows'un sitesinden indirdim evet rufus ile UEFI-GPT yapıyorum . Optimize defauls save nerede acaba ?
Bu arada zamanında kendi bilgisayarıma kurulum yaptığım USB'yi denedik şimdi bu sefer Windows logosu gelmiyor ama yükleme noktaları bir kere dönüyor sonra donuyor arkadaşlar yardım edebilirm isiniz? Windowsu kurmayı denemeden önce BIOS'da güncelleniştim Xmp de devreye sokmuştum ama Windows yükleyemiyorum nedense .

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı