- Makaleler
- 8
İkisi toplamda 6000Tl ye denk geldi bana kazandırdığı kuponlu harcamalarla birlikte.
Bende de MSI X570 MEG Ace var. AMD Ryzen 3950X ile beraber kullanıyorum.
Iyi almışsın şuan o ikili 7000TL'e yakın mâl oluyor.İkisi toplamda 6000Tl ye denk geldi bana kazandırdığı kuponlu harcamalarla birlikte.
Hocam ben tam vaktinde satın aldım. Şu anda her şey hazır. Bir tek monitör kaldı. Onun içinde bu alışverişten aldığım kuponları kullandım mı bunlara verdiğim para 100 lira daha düşecek. Biraz daha erken karar verseydiniz siz de yetişirdiniz ucuzluğa.Memnun musun anakarttan?
Iyi almışsın şuan o ikili 7000TL'e yakın mâl oluyor.
Evet memnunum. 3 aya yakın süredir kullanıyorum.Memnun musun anakarttan?
Hocam ben tam vaktinde satın aldım. Şu anda her şey hazır. Bir tek monitör kaldı. Onun içinde bu alışverişten aldığım kuponları kullandım mı bunlara verdiğim para 100 lira daha düşecek. Biraz daha erken karar verseydiniz siz de yetişirdiniz ucuzluğa.
Güle güle arızasız kullan.Evet memnunum. 3 aya yakın süredir kullanıyorum.
Türkiye'de daima pahalı parçalar önce alınmalı hocam. Ne olacağı belli değil hiçbir zaman.
Hocam aradan epey geçmiş ama ben de aynı anakarta sahibim ve chipset çok ısınıyor. (60C civarı) Sizdeki durum nedir acaba rica etsem bakar mısınız pch değerine?Evet memnunum. 3 aya yakın süredir kullanıyorum.
57 derece benim hocam.Hocam aradan epey geçmiş ama ben de aynı anakarta sahibim ve chipset çok ısınıyor. (60C civarı) Sizdeki durum nedir acaba rica etsem bakar mısınız pch değerine?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.