MSI X570 Tomahawk'a ikinci GPU takılır mı?

krsck

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

MSI X570 Tomahawk ekran kartımda RTX 3060 ekran kartı var. Az önce elime RX 6700 XT ekran kartı da geçti. Ben bunu da takmak istiyorum sisteme ama teknik olarak nasıl olacağı hakkında hiç fikrim yok. Evdeyken oyun, değilken mining amacı ile kullanacağım. Olur mu, olursa ne yapmam gerekli, ekstra bir şey almam gerekli mi? Bunlar gibi sorulara cevap arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PCI Express slotuna takarsan gerek yok, aşağıdaki videoya bakabilirsin.
Video İngilizce ama yaptığı şeylerden anlayabilirsiniz, olmadı altyazılara çeviri ile bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Againbirth SLI veya CrossFire yapmayacak, kullanabilir.

PCI Express slotuna takarsan gerek yok, aşağıdaki videoya bakabilirsin.
Video İngilizce ama yaptığı şeylerden anlayabilirsiniz, olmadı altyazılara çeviri ile bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Againbirth SLI veya CrossFire yapmayacak, kullanabilir.

İçeride slot var, neden dışarıya takıyorlar diye merak ediyordum, sıcaklık problem olur diyor videoda. Mantıklı geldi :D

Bu arada çok güzel kanalmış, diğer videolardan da faydalanırım. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı