- Makaleler
- 1
Hocam bu Anakart sıfır mı unify anlamadım. Ne zaman alındı bir de?
Yazdığım gibi, sıfır.Hocam bu Anakart sıfır mı unify anlamadım. Ne zaman alındı bir de?
Yapamam malesef.Dün sipariş ettim ben de B550 Gaming Plus ama kararsız kaldım şimdi. 3000 TL düz yapamazsınız değil mi?
Dolap üzerinde alsam iyi olur aslında ama Şikayetvar sitesinde binlerce insanın hesabının kapatılıp parasının kaldığı gibi yorumlar gördüm ve tırstım. Kapalı kutu ise ürünü sahibinden üzerinden alabilirim sanırım yardımcı olma şansınız var mı? Bir de 2022'de aldım dediniz 2024'e kadar olmuyor mu garantisi?Yapamam malesef.
Bahsettiğiniz anakartla rakip modeller bile değiller, çok çok daha üstünde bir anakart bu.
Ben de eskiden o modeli kullanıyordum, buna geçtim.
Bu anakart için bu fiyat zaten gayet uygun. Hatta fazla ucuz olduğunu düşünüyorum ama satılmadığı için düşürdüm.
Evet, kapalı kutu ürün.Dolap üzerinde alsam iyi olur aslında ama Şikayetvar sitesinde binlerce insanın hesabının kapatılıp parasının kaldığı gibi yorumlar gördüm ve tırstım. Kapalı kutu ise ürünü sahibinden üzerinden alabilirim sanırım yardımcı olma şansınız var mı? Bir de 2022'de aldım dediniz 2024'e kadar olmuyor mu garantisi?
Yaklaşık 3250 TL evet.Ne kadar oluyor komisyon 3100 TL için? 2600 TL'ye aldım B550 Anakartı ancak 5800x3D takma planım olduğu için ilgileniyorum. SSD Gen4 almaya karar verdiğim için vazgeçtim. 3230 TL gibi bir fiyata denk geliyor bana sanırım.
Bütçem 3000 en çok, komisyonla 3130 bile olsa sıkıntıya sokuyor beni ancak düşünürseniz siparişi iptal edip dönüş yapıcam.Yaklaşık 3250 TL evet.
2600 liraya kesinlikle alınmaz o anakart, bilginiz olsun.
Malesef 3000 olmaz.Bütçem 3000 en çok, komisyonla 3130 bile olsa sıkıntıya sokuyor beni ancak düşünürseniz siparişi iptal edip dönüş yapıcam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.