- Makaleler
- 1
Tamam ilgilendiğin için teşekkürler, iyi satışlar.Malesef 3000 olmaz.
Tamam ilgilendiğin için teşekkürler, iyi satışlar.Malesef 3000 olmaz.
Ben de pazarlık olmaz yazdığım halde 100 lira için vaktimi çaldığınız için teşekkür ederim. İyi günler.Tamam ilgilendiğin için teşekkürler, iyi satışlar.
1 ay önce 3300 son diyip 3100 düşmüşsünüz. Aradan zaman geçtiği için fikriniz değişebilir belki elden çıkarmak için diye düşündüm, küstah cevabınız için ben teşekkür ederim. İyi forumlar.Ben de pazarlık olmaz yazdığım halde 100 lira için vaktimi çaldığınız için teşekkür ederim. İyi günler.
100 lira bütçenizi aşıyorsa dolapla almazsınız, havale atarsınız olur biter.
Küstahlıkla alakası ne?1 ay önce 3300 son diyip 3100 düşmüşsünüz. Aradan zaman geçtiği için fikriniz değişebilir belki satmak için diye düşündüm, küstah cevabınız için ben teşekkür ederim iyi forumlar.
Konu sahibine havale yapabilirsiniz güvenilir birisidir.Hocam konunuzu baltalama gibi bir amacım yok sakın yanlış anlamayın. Uzun süre geçtiği için şansımı denedim ayrıca referansınızın olması benim için bir şey ifade etmiyor açıkcası sanal ortamda. Havale sonrası muhattabım olmayacağına, 130 TL verip sıfır kutuyu görüp onaylamak mantığındaydım. Tekrardan çok özür diliyorum zaman kaybınız için kusura bakmayın.
Müslümansanız dini zedelemeye çalışanlari pek takmayın. Sünnet falan da değil zaten. Güzel fiyata koymuşsunuz. Pazarlık yapacaksanız maksiumum 20tl yapın eğer arkadaş uygun bir durumda olmayıp karta para atamıyorsa. Bu da zaten size kalmıs yapabilirsiniz anlamında demek istedim yanlış anlaşılmasın. İyi satışlar!Küstahlıkla alakası ne?
Pazarlık yok diyorsak yoktur.
En nefret ettiğim şey pazarlık. Sünnettir derler ya bir de.
Referansım da var, benden 100 lira düşmemi istiyorsunuz ama Dolap komisyonuna 130 TL veriyorsunuz. Ne kadar mantıklı bu?
Benim bildiğim kadarıyla malın ederini vermek pazarlıkmış. Şu anakarta 1000 TL yazsam yine 800 olur mu diyecek tipler var. İşte bu sünnet değil.Müslümansanız dini zedelemeye çalışanlari pek takmayın. Sünnet falan da değil zaten. Güzel fiyata koymuşsunuz. Pazarlık yapacaksanız maksiumum 20tl yapın eğer arkadaş uygun bir durumda olmayıp karta para atamıyorsa. Bu da zaten size kalmıs yapabilirsiniz anlamında demek istedim yanlış anlaşılmasın. İyi satışlar!
İşte o yapmadığınız pazarlık payı için belki bir ay daha beklersiniz, kimse size zorla pazarlık yaptırmıyor. Mal da sizin, karar da.Benim bildiğim kadarıyla malın ederini vermek pazarlıkmış. Şu anakarta 1000 TL yazsam yine 800 olur mu diyecek tipler var. İşte bu sünnet değil.
Ben zaten dediğim gibi pazarlıktan nefret ediyorum. Satacağım son fiyatı yazıyorum, kabul eden yazar alır. Etmeyen başka ilana bakar. Ama maymundan bozma tiplere anlatamıyorsun bunu malesef.
Mesela 100 TL yüzünden almadı, daha kötü bir anakart alacak arkadaş aynı paraya. Pek umrumda değil açıkcası ama komiğime de gidiyor. Şu anakartı almak yerine aynı paraya B550-F alanı bile gördüm. Türkiye'de yaşıyoruz, şaşırmamak lazım. 5000 yazıp 3500'e düşsem kral olurdum, aynı gün satardım herhalde
Ayrıca alttan alayım dedim ama madem vaktiniz çok değerli:Ben de pazarlık olmaz yazdığım halde 100 lira için vaktimi çaldığınız için teşekkür ederim. İyi günler.
100 lira bütçenizi aşıyorsa dolapla almazsınız, havale atarsınız olur biter.
Sözünüze bağlı kalıp tekliflere yanıt verip fiyatı düşürmeseydiniz. Ben de ona istinaden 100 TL indirim teklifinde bulunmazdım. Ayrıca X570 Tomahawk WiFi modelini gördüm indirimde çok makul bir fiyata onu satın aldım, ki belirtmek isterim benim anakarta ayırdığım bütçeyi size söylemiştim zaten.Normalde düşünmüyorum. Güzel bir teklif verirseniz olabilir anca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.