Msı X99 Gaming Godlike sistem toplama

Kasa
Monitör 2 adet
Klavye
Fare
Mouse pad
USB çoklayıcı
İyi bir ses sistemi
Aklıma gelenler bunlar Kısacası bi oyuncu odasında olması gereken herşey
Sanırım bir ''Youtuber'' odası gibi birşey yapmak istiyorsunuz.

Yani A dan Z ye... Oyuncu koltuğu, masası, setupu falan...

zaten geleceğe yatırım için iyi bi sitem düşünüyorum oyun konusunda kasmayacak bi sistem

ewet teknik olarak öyle ama YouTuber değilim oyun ve filme karşı ilgim büyük hem oyuncu odası hem sinema odası gibi bişey yapmak istiyorum

İşlemci: İ7 6850K
Anakart: MSI X99A Godlike Gaming
RAM: Corsair Vengeance LPX 64 (8x8) GB 2400 Mhz
Ekran Kartı: MSI GTX 1080 Gaming X (2-SLI)
HDD: Seagate Barracuda 3 TB 7200 RPM (2 Adet)
SSD: Crucial MX200 1 TB (2 Adet)
İşlemci Soğutucu: Akasa Venom A20
Kasa: Corsair Obsidian 750D
Güç Kaynağı: Seasonic X-1050 80+Gold 1050 W
Monitör: Dell S2716DG (2 Adet)
Klavye: Razer Blackwidow Tournament Edition
Mouse: Logitech G502 Spectrum RGB
Ses Kartı: Asus Strix Soar 7.1
Kulaklık: Logitech G633
Hoparlör: Logitech Z533
Mousepad: Logitech G440
Toplam 24916 TL

Teknobiyotik'ten toplandı.

image.png

Buyrun. Bütçenin geri kalanıyla da 7.1 alırsınız. X99Deluxe Godlike'dan daha iyi emin olun.

Teşekkürler Atakan anakart konusunda kafam iyice karıştı oyun anlamında en iyi anakart hangisi Asus mu msi mı benim için fiyat önemli degil performans önemli önerileriniz varsa anakart konusunda belirtirseniz iyi olur iyi günler

Anladım peki ya siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz
İşlemci konusunda da öneriniz var mı acaba

İşlemci olarak, önceki mesajımda sunmuş olduğum İ7 6850K yeterlidir diye düşünüyorum. İ7 6950X fazla pahalı. Oyun için zaten İ7 6950X ve İ7 6900K'yı, eğer aşırı derecede render yapmayacaksanız gereksiz görüyorum. Anakart konusuna gelince, MSI X99A Godlike Gaming ve Asus X99 Rampage V Edition 10 modelleri kendi markalarında amiral anakartları olarak biliniyor. Hangi ikisini alırsan al, seni üzmezler.

Çok teşekkür ederim kralgs

Merhaba arkadaşlar Recep BALTAŞ ve Ali GÜNGÖR e nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı