MSI X99A Gaming 7 macOS Kurulumu

Siz konuya yazdıkça bana bildirim geliyor, hemen cevaplayamasam bile dönüş yaparım geç olmadan.

evet boottan uefi usb den oluştrulmuş olan sierra kurulum imajını seçip sistemi açıyorum ve altta yüklemiş olduğum 3 resimden hangisiyle yeniden yükleme yapmam lazım

Pardon 5 resim yolladı ama 3 farklı seçenek var

Boot Mac OS X from OS X base system'den boot edin.

İlk "boot mac os x from os x based system" i seçtim şansa çalıştı başka zaman çalışmıyordu

Bu diske yüklicem silip mac os extended journaled ve gud bölüntü haritası diyerek formatlıyorum

Bu şekilde oldu

Yükleniyor

Yüklemeyi yaptı restart atıp uab hala takıloykeb bu ekrana dönüş yaptım

sırada ne var? bişeyleri rehbere uymama rağmen yanlış yapmışım o yüzden soruyorum kusuruma bakma

Hangi seçenekten devam edeyim yada usb diski çıkarayım mı

Mac SSD yazanı boot edin sonra kurulumu tamamlayın.

hemen

Yaptım

Sırasıyla ne yapmalıyım

Bu arada bu disk UEFI olmuş mu?

Burada mac diskini UEFI olarak görmem gerekmiyor mu yoksa bootloader yükledikten sonra mı görücem?

Bootloader yükledikten sonra orada uefi olarak gözükecektir, şimdi clover bootloader kurun ssd'ye

Tamam artık flash bellek olmadan boot edebilirsiniz, sürücülerini kurun normal kullanım için hazırdır.

Onuda beraber yapabilirmiyiz çünkü daha önce bu aşamaya geldim beceremedim

Bişeyler bakındım internette efiyi mount etmem fqlan gerekiyormuş bazı şeykerde mac de ilwri düzey bilgim pek yok

Şu anda usbsiz boot oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…