nakata38 Hectopat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 349 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2017 #51 Siz konuya yazdıkça bana bildirim geliyor, hemen cevaplayamasam bile dönüş yaparım geç olmadan.
H hakanr Megapat Katılım 24 Kasım 2015 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2017 #52 evet boottan uefi usb den oluştrulmuş olan sierra kurulum imajını seçip sistemi açıyorum ve altta yüklemiş olduğum 3 resimden hangisiyle yeniden yükleme yapmam lazım Pardon 5 resim yolladı ama 3 farklı seçenek var
evet boottan uefi usb den oluştrulmuş olan sierra kurulum imajını seçip sistemi açıyorum ve altta yüklemiş olduğum 3 resimden hangisiyle yeniden yükleme yapmam lazım Pardon 5 resim yolladı ama 3 farklı seçenek var
nakata38 Hectopat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 349 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2017 #53 Boot Mac OS X from OS X base system'den boot edin.
H hakanr Megapat Katılım 24 Kasım 2015 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2017 #54 İlk "boot mac os x from os x based system" i seçtim şansa çalıştı başka zaman çalışmıyordu Bu diske yüklicem silip mac os extended journaled ve gud bölüntü haritası diyerek formatlıyorum Bu şekilde oldu Yükleniyor Yüklemeyi yaptı restart atıp uab hala takıloykeb bu ekrana dönüş yaptım sırada ne var? bişeyleri rehbere uymama rağmen yanlış yapmışım o yüzden soruyorum kusuruma bakma Hangi seçenekten devam edeyim yada usb diski çıkarayım mı
İlk "boot mac os x from os x based system" i seçtim şansa çalıştı başka zaman çalışmıyordu Bu diske yüklicem silip mac os extended journaled ve gud bölüntü haritası diyerek formatlıyorum Bu şekilde oldu Yükleniyor Yüklemeyi yaptı restart atıp uab hala takıloykeb bu ekrana dönüş yaptım sırada ne var? bişeyleri rehbere uymama rağmen yanlış yapmışım o yüzden soruyorum kusuruma bakma Hangi seçenekten devam edeyim yada usb diski çıkarayım mı
nakata38 Hectopat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 349 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2017 #55 Mac SSD yazanı boot edin sonra kurulumu tamamlayın.
H hakanr Megapat Katılım 24 Kasım 2015 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2017 #56 hemen Yaptım Sırasıyla ne yapmalıyım Bu arada bu disk UEFI olmuş mu? Burada mac diskini UEFI olarak görmem gerekmiyor mu yoksa bootloader yükledikten sonra mı görücem?
hemen Yaptım Sırasıyla ne yapmalıyım Bu arada bu disk UEFI olmuş mu? Burada mac diskini UEFI olarak görmem gerekmiyor mu yoksa bootloader yükledikten sonra mı görücem?
nakata38 Hectopat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 349 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2017 #57 Bootloader yükledikten sonra orada uefi olarak gözükecektir, şimdi clover bootloader kurun ssd'ye
H hakanr Megapat Katılım 24 Kasım 2015 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2017 #58 Kurdum
nakata38 Hectopat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 349 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Şubat 2017 #59 Tamam artık flash bellek olmadan boot edebilirsiniz, sürücülerini kurun normal kullanım için hazırdır.
Tamam artık flash bellek olmadan boot edebilirsiniz, sürücülerini kurun normal kullanım için hazırdır.
H hakanr Megapat Katılım 24 Kasım 2015 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2017 #60 Onuda beraber yapabilirmiyiz çünkü daha önce bu aşamaya geldim beceremedim Bişeyler bakındım internette efiyi mount etmem fqlan gerekiyormuş bazı şeykerde mac de ilwri düzey bilgim pek yok Şu anda usbsiz boot oluyor
Onuda beraber yapabilirmiyiz çünkü daha önce bu aşamaya geldim beceremedim Bişeyler bakındım internette efiyi mount etmem fqlan gerekiyormuş bazı şeykerde mac de ilwri düzey bilgim pek yok Şu anda usbsiz boot oluyor