MSI X99A Gaming 7 macOS Kurulumu

@hakanr Tekrar merhaba, bir kaç saatliğine dışarı çıkmıştım telefona bakmadım şimdi geldim, ilk olarak bootarg kısmına UseKernelCache=No yazar mısın? küçük büyük harf duyarlı yazarken dikkat et lütfen olmaz ise şu yöntemi dene:
OsxAptioFixDrv-64.efi dosyasını EFI/EFI/Clover/drivers64UEFI klasöründen sil onun yerine şu dosyayı indirip sildiğin dosya ile değiştir.

Eğer imaj hatalı inmedi ise bu yöntemlerden sonra boot etmesi gerekiyor son kez şu boot komutunu deneyin: -x

yok olmuyor

yolladığım linke baktın dimi? ordakileride denedim

İmaj oluşturma programını yönetici olarak çalıştırmadım ondan kaynaklı olabilir belkide ?

Win32diskimag yönetici olarak çalıştırıp tekrar yazın belleği ve yazmadan önce lütfen boyutuna dikkat edin.

Her denediğimde hata metni değişiyor

Bellek boyutu 199 mb gözüküyor, bellek uçtu mu? :D

Usb belleğin büyük bölümü hfs formatına dönmüş onla ilgileniyorum, paragonla eski haline getirip tekrar yönetici olarak imajı yeniden yüklicem

Usb yardımıyla ayrı diske OsX yükledim, daha sonra, multibest yardımıyla boot yükledim. Sistem restart attı. Multi beastın boot loadırından OsX'i şeçtiğimde ilk önce apple logosu gözüktü sonra girilmez işareti çıktı ve restart atıp yanılmıyorsam windowsa attı. Birkaç kez daha denedim aynısı oldu ama sonra hiç multibeas boot loderini görmeyip windowsa atınca bende kullandığım rehberde dediği gibi clover ile boot atabildim. Ama ne olduysa rahberin tabsiye ettiği KCPM Utility ro yardımıyla internetten bulduğum ismindeki bağlantısında olan "ALXEthernet For Killer E2200.zip" kext dosyasını yükledikten sonra ilk restartta alet tamamen karasızlaştı. Çalışan sisteme bir türlü bir daha giremediğim gibi ya bios ekranına atıyor ya milisaniye sayamıyor yada hiç bir şey yapmamışım gibi yükleme ekranının en başında kalıyor. Çözemedim bir türlü. Resimlerini alttaki mesaja atıcam.

Şu anda 1. boot devicede uefi clower yüklü değilmiş gibi windowsa atmakta

Şimdi yükleme yaptım ama uefi olmadı zannedersem. O nedenlede boot loader yüklemedim. Sistemimin uefi mi yada efi mi olduğunu nerden çözücem? Kafam dağıldı iyice.
İyi geceler herkese.

Dosya Ekleri

• IMG_20170216_192542.jpg
    IMG_20170216_192542.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 67
@hakanr Hazırlamış olduğunuz belleği tekrar takıp boot aygıtı seçme ekranından seçin ve kurulu olan hdd'yi seçin clover bootloader ile boot edememe sebebiniz bootloader saf şekilde geldiği için nvidia'yı kapatması gereken kod Bootarg kısmında olmadığından boot ederken stop işareti çıkmış olmalı, belleği takın ve -x -F komutu ile tekrar boot etmeyi deneyip buraya yazarsanız sevinirim. (F komutunun küçük mü büyük mü? Olduğunu hatırlamıyorum internetten teyit ederek yazarsanız sevinirim)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı