Fernando Muslera
Decipat
Daha fazla
Yine mi 14nm?
12. Nesil o. DDR5 ile gelecek hem de11. nesilde 10 nm++ teknolojisine düşmeyecek miydi? Görselde 14nm işlemci var?
![]()
11. Nesil Intel Tiger Lake İÅlemciler Hakkında Her Åey
DüÅük güç tüketimine sahip ince ve hafif dizüstü bilgisayarların kalbinde yer alacak olan 11. nesil Tiger Lake iÅlemci ailesine bakıyoruz. Intel, yepyeniwww.technopat.net
Mobil işlemciler için bu attığınız. Masaüstü tarafta 11. nesil Rocket Lake adıyla gelecek. Ayrıca büyük ihtimal 14nm kullanılacak.![]()
11. Nesil Intel Tiger Lake İÅlemciler Hakkında Her Åey
DüÅük güç tüketimine sahip ince ve hafif dizüstü bilgisayarların kalbinde yer alacak olan 11. nesil Tiger Lake iÅlemci ailesine bakıyoruz. Intel, yepyeniwww.technopat.net
İntel 9 sene öncesine dönmüş diyebilir miyiz?TDP'yi görünce ben ısındım, bir de gerçekten PL1 değeriyse o yeni nesil FX'e hoş geldiniz.
Ben kaç yıldır diyorum tarih tekerrürden ibarettir diye. 10 yıl önce AMD ne ise şimdi Intel o, ama gel de bunu fanboylara anlat. 10100F ve 10400F gibi mevcut piyasada gayet F/P işlemciler de var tabii, özellikle 10100F çok dar bütçeler için gayet iyi ama bu platformun kötülüğünü değiştirmiyor.İntel 9 sene öncesine dönmüş diyebilir miyiz?
Sanırım 11. nesil ile berbat stok fan devri de bitiyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.