Takas MSI Z170A - GTX 1070 - i7-6700K Sistem

acaba sadece kasa fiyatı için ne kadar düşünüyorsunuz?
.

corsair kasayı diyorsanız, onu satmıyorum tek başına.

fiyat 6000 olarak düzeltildi ve takas seçeneği kaldırıldı.bilginize.

Keşke zahmet edip bi cevap yazsaydın mesajıma

hocam şuraya gereksiz mesajlar yazmaktan sıkılmadınız bir türlü.çocuk musunuz anlamadım.2 üstte yazdığım şeyden cevabımı anlaman gerekiyor.kaldı ki her şeye cevap vermek gibi bir zorunluluğum yok.bir sürü mesaj alıyorum ve bir sürü diyalog gerçekleşiyor.ben de çoğunda cevap almıyorum ama gidip de ergen gibi herkesin gördüğü yerlere mesajlar yazmıyorum.bir sıkıntın varsa bana yaz alım satım konusuna değil.

Öncelikle karşında çocuk yok üslubuna dikkat et ! Bir nevi pazarlık ediyoruz fiyat soruyorsun düşüncelerimi yazıyorum zahmet edip cevap yazmıyorsun cevap yazmanı isteyince de ergen diyorsun. Psikolojik sıkıntılarını burda millete yansıtmaya hakkın yok. Böyle küçük bir şeyi büyütecek bir insan değilim kaldı ki seni muhattap alayım. Ufkunu genişlet biraz böyle ufak tefek şeylerle bordo klavyelilik yapma.

Gerçekten komiksin. Konuyu gereksiz mesajlarla doldurmaya gerek yok , haklıymış gibi kendi kendine mesajlar yaz sen en iyisi. Konudaki diğer arkadaşlara hayırlı geceler.

Dostum sen şakamısın yanlıs anlamada bu fıyatlara sıfır daha ıyısını toplarsın ne yaptın

sen şaka mısın asıl? ayrıca halen neden nereye ne yazılması ve nasıl konuşulması gerektiğini öğrenemediğini anlamadım 21 yaşındasın bir de... milletten bana ne, benim fiyatım bu zorla satmıyorum ya. bir örnek sistem topla da görelim sıfır ve daha iyi.çok merak ettim iyiden kastın nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı