MSI z170a pro ez debug led cpu sorunu

isaguzel22

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaslar. Yeni topladığım sistem;

i5 6500
gskil 8 gb
asus r7 370

2. gün pc açılıp görüntü gelmemeye başladı ben de anakarta baktığımda 3 ledlerden cpu ışığı sürekli yanıyor. Neyse servise yolladım 3 hafta sonra anakart ve işlemci değişmiş şeklinde geri geldi. Bağlantılar yaptığımda ve pc'yi açtığımda sorun yine devam ediyor ve cpu led yanıyor. Vatan bilgisayardan topladım. Bunun bir çözümü var mı? Yardımlarınız bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaslar. Yeni topladığım sistem;

i5 6500
gskil 8 gb
asus r7 370

2. gün pc açılıp görüntü gelmemeye başladı ben de anakarta baktığımda 3 ledlerden cpu ışığı sürekli yanıyor. Neyse servise yolladım 3 hafta sonra anakart ve işlemci değişmiş şeklinde geri geldi. Bağlantılar yaptığımda ve pc'yi açtığımda sorun yine devam ediyor ve cpu led yanıyor. Vatan bilgisayardan topladım. Bunun bir çözümü var mı? Yardımlarınız bekliyorum.

merhaba sorununuz çözüldümü acaba bende yaklaşık 5-6 aydır bu sorun yüzünden pc yi kullanamıyorum.pc yi büyük bir hevesle topladım ama hala kullanamıyorum.
yardımcı olursanız sevinirim.anakart üç kere servise gitti ispat videosu gönderdiler serviste çalışıyor.işlemci değişti çalışmıyor çalışmıyor....

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı