MSI Z170A Pro sistemde SSD montajı ve SSD önerisi

unalispir

Kilopat
MSI Z170A Pro anakart aldım, elimde 120 GB Samsung SSD mevcut, taktığımda Windows başlatılıyor ekranında mavi ekran verip baştan başlatıyor makine. Buna çözüm bulamadım ama normal HDD takınca çalışıyor. Bu anakartta SSD'yi SATA 0'a bağlamak gerekmiyor mu? Sistem onda kurulu ama SATA 0 hangi port onu çözemedim.

Bir de M2 SSD alasım var 250 GB, hangi marka ve modeli almalıyım? Bir de anakartım uyumlu olur mu M2 SSD'ye ya da almaya gerek var mı? Hızlı çalışır mı?

Ssd de işletim sistemi kuruluydu dosyalarım var formatlamadan açma şansım yokmu birde rastgele takabiliyormuyuz ssd yi herhangi bir porta sistem sadece onda kurulu olacak
500tl ye kadar m2ssd alabilirim

M2.SSD'yi hangi amaçla alacaksınız? Oyun içinse 500 GB SATA almanız daha faydalı olur zira m2.SSD de oyunda aynı performansı verecek neredeyse. 860 EVO 500 GB

Alttaki video içerisinde çeşitli karşılaştırmalar mevcut. Farklı videolar da mevcut bu tarzda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı