MSI Z270 Tomahawk (MS-7A68) BIOS Update

series992

Hectopat
Selamlar.
Casper Excalibur E80Z.770K-B390P üzerinde MSI Z270 Tomahawk (MS-7A68) anakartı var. MSI sitesine girip oradaki güncel BIOS dosyasını alıp flasha yükledim, flashın içindeki dosyayı okumadı. Ben de Casper'a yazdım bana birkaç dosya yollamışlar da internetten baktığım gibi kolay değil. Yani bir sürü dosya yollamışlar. Bilen anlayan biri varsa fotoğraf atıyorum yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
peki casperin yolladığı dosyalarmı doğru yoksa msi nin sitesindeki dosyamı doğru olanı kafam karıştı

ben aslında işlemcim ısınıyor diye bios güncelleyeceğim pekte bilgim yok bu konularda bi denemediğim bu kaldı belki işime yarar diye bakalım hayırlısı

bakımını yaptım yine aynı sonuç i7 7700k işlemcim pubg de 80 85 dereceleri buluyor
Bios update yapmadan önce bios ayarlarını defult yapmanı öneririm yani eger overclock veya herhangi bir ayarda oynama yaptıysan görmemezlik yapabiliyor . Bios update yapmadan önce tüm biosu ilk haline çekip dene büyük ihtimalle güncellicektir
peki casperin yolladığı dosyalarmı doğru yoksa msi nin sitesindeki dosyamı doğru olanı kafam karıştı
Destek: Z270 TOMAHAWK | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye gir indir en üsttekini 3 dosya çıkıcak 2tanesi metin belgesi sonuncusu farklı onu kes flasha at sadece o olcak flashta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…