MSI Z370 Anakart RGB LED Bağlantısı

m_sahin

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
bilgi teknolojileri
Arkadaşlar merhaba,

MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC anakartım var. Anakart üzerindeki JRGB1 4 pin RGB LED çıkışına aşağıdaki ürünü bağlayabilir miyim? Veya nasıl bir LED şerit almam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

DARK Ultra Bright RGB LED Şerit

Ürünü Teknobiyotik'den almanızı öneririm. Dark ile anlaşmalı olduklarından daha ucuza satıyorlar. Ayrıca ürünü bu setle birlikte almanızı öneririm Dark 2x12cm Ultra Bright RING RGB LED Fan, 1xRGB LED Şerit, Uzaktan Kumandalı RGB LED Kit (DKCKRGB02) - <span style='color:red;'>R</span> <span style='color:green;'>G</span> <span style='color:blue;'>B</span> - Bilgisayar Bileşenleri.
Bir de ürünün fotoğrafında bu fan kitleriyle birlikte almanız öneriliyor. Çünkü bu kitte 4 pini çoğaltabileceğiniz aparat ve uzaktan kumandası geliyor (2 adet rgb fanı saymıyorum bile :)) Ürünü tekil almak isterseniz de 13 TL daha ucuz Dark 35cm Ultra Bright 21x RGB LED Şerit (RGB Kit ile Uyumlu!) (DKCFLED) - <span style='color:red;'>R</span> <span style='color:green;'>G</span> <span style='color:blue;'>B</span> - Bilgisayar Bileşenleri . Fakat MysticLight özelliği kullanılabilir mi bilmiyorum çünkü ürünün üstünde mysticlight ile uyumlu ibaresi göremedim.

@Se-lo Satıcılara sordum fakat uyumlu olup olmadığını onlarda bilmiyorlar :)
Sonunda uyumlu bir ürün buldum. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

Akasa Vegas MB RGB msi mystic light sync özelliği ile 4 pin doğrudan anakarta bağlanabiliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı