MSI Z370 Gaming Plus 9. Nesil işlemci için BIOS güncelleme

bybyaphro

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Yaklaşık 2 gün içinde elime ulaşacak olan MSI Z370 Gaming Plus anakart ve i5-9600k işlemciyi sorunsuz bir şekilde çalıştırabilir miyim? BIOS update olmadan işlemciyi görür mü anakart? Veyahut işlemciyi okumadığı halde BIOS'a girip update yapabilir miyim flash üzerinden? En son çare bu anakartta Flashback özelliği var mı işlemcisiz BIOS update için? Sorularımla boğdum biraz sizi ama nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Yok mu yardımcı olabilecek bir bilen ?

Son düzenleme:
Kullanabilirsiniz yannız bios güncellemesi yapmanız lazım. İ8 bir işlemci serisi takıp güncelleme yapmanız gerek.
Evett bunun farkındayım lakin her hangi bir şekilde 8. Nesil işlemci bulamayacağım. Diğer yollardan bir çözüme ulaşmam gerekecek . Flashback özelliği var mi acaba bi fikriniz var mı bu konuyla alakalı ?

Bende seninle aynı sorununu yaşıyorum. Nasıl çözdün sorununu? Yardımcı olursan sevinirim bide sürekli windows hatası alıyor musunuz?

Bende seninle aynı sorununu yaşıyorum. Nasıl çözdün sorununu? Yardımcı olursan sevinirim bide sürekli windows hatası alıyor musunuz?
Anakartımı gelir gelmez servise yolladım bios güncellemesi 3 gün içinde yapıldı ve bana ulaştı daha sonra sistemin kurulumunu gerçekleştirdim. 1 aydır gayet sorunsuz bir şekilde kullanıyorum . Bahsettiğiniz hatayla karşılaşmadım hiç.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı