MSI Z390-I GAMING Edge ac - ITX anakart ıncelemesı

Herkese merhaba oncelikle.
Urunu Almanya'da yasayan ablam getirdi. 155 Euro gibi bir fiyata almistik. Urunum geldikten sonra fark ettim ki ITX anakarta nazaran bol bol USB portu bulunuyor ve dahili Wi-Fi var. Wi-Fi ve ethernet portlari asiri hizli bu neden evdeki diger bireylere haksizlik yapmis olabilirsiniz :) genel olarak kullanimda uzerindeki mosfetler gayet yeterli sogutma icin. OC yapmadim ama gerek de kalmadi. Ozellikle Linux ve hackintosh performanslari gayet guzel. BIOS arayuzu ve kullanimi gayet hos ve kolay. Onun disinda akliniza takilan sorular olursa seve seve yanitlarim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ITX anakart ile ATX anakart aynı performansı verebilmesi için anakart üreticilere daha kaliteli ve parçalar kullandığına inanıyorum, çünkü dar alana aynı performans için iki yonganın görevini tek yongaya yaptırabiliyorlar, 10. nesil Desktop tipi İntel işlemciler piyasaya çıkınca bir tane ITX sistem ve küçük kasa toplaması yapacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı