MSI Z490 Gaming Plus anakartta bellekler overclock edilemiyor

C-Die gibi kullandığınız tabirleri pek anlamıyorum

Belleğin üzerindeki DRAM yongalarının üretici ve revizyonları.

Voltajı 1.35V yapıp frekansı da 3600 MHz'e çektim ve yine de hata verdi ama o "Diğer zamanlamaları da aynı şekilde gir" dediğinizi anlamadım

tCL tRCD tRP vs. yazmıştım ya yukarıda, onlardan bahsediyorum. Advanced DRAM Configuration kısmındakiler.

Belleğin üzerindeki DRAM yongalarının üretici ve revizyonları.

tCL tRCD tRP vs. yazmıştım ya yukarıda, onlardan bahsediyorum. Advanced DRAM Configuration kısmındakiler.
Dediklerinizi bir bir yaptım ve yine de "Memory overclock fail!" hatası verdi. Peki ya şimdi ne yapmam gerekiyor? :(

Ayarları autoya alıp Thaiphoon Burner'dan rapor paylaşır mısınız?
Ne dediğinizi pek anlamadım ama ayarlamaya çalışacağım ve birazdan geri dönüş yapacağım. ^^ Thaiphoon indirme linki verebilir misiniz acaba? Çünkü az önce kendi sitesinden indirip exe'yi açmaya çalıştım ama hata veriyordu. Sanırım ücret istiyor

Ne dediğinizi pek anlamadım ama ayarlamaya çalışacağım ve birazdan geri dönüş yapacağım. ^^ Thaiphoon indirme linki verebilir misiniz acaba? Çünkü az önce kendi sitesinden indirip exe'yi açmaya çalıştım ama hata veriyordu. Sanırım ücret istiyor

Kendi sitesinde Freeware versiyonunu indirebilirsiniz. Shareware olan paralıdır.

Şu hata ile karşılaşıyorum. Ne yapmam gerekiyor acaba? :(

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (97).png
    Ekran Görüntüsü (97).png
    472,9 KB · Görüntüleme: 28
Şu hata ile karşılaşıyorum. Ne yapmam gerekiyor acaba? :(

Kırmızı yazıyı diyorsanız boş verin. Close tuşuna bastıktan sonra olmalı. Olmaza bunu deneyebilirsiniz.

Kırmızı yazıyı diyorsanız boş verin. Close tuşuna bastıktan sonra olmalı. Olmaza bunu deneyebilirsiniz.

Thaiphoon.exe'yi açınca karşıma şu hatalar çıkıyor;

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (98).png
    Ekran Görüntüsü (98).png
    289,5 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran Görüntüsü (99).png
    Ekran Görüntüsü (99).png
    285,1 KB · Görüntüleme: 25

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı