- İşlemci
- İ7 13700KF
Merhaba.
Yeni sistem topladım ama şu an daha bazı parçaları bilerek takmadım işlemci ekran kartı ve RAM bunlar daha kutusunda duruyor.
Şimdi soru şu ben bu parçaları taksam görüntü almayacağımı biliyorum sebebi şu biraz araştırdım anakart daha fabrika çıkışlı sürüm üzerinde olduğu için ve benim işlemcim 13.nesil olduğu için görüntü vermez dediler şimdi bu güncellemeyi nasıl yapacağım?
Anakartın arkasında BIOS flash USB girişi var.
Anakartın kutusunda çıkan flash bellek var içinde BIOS yazılımı var.
Ve şimdi biraz bilgim var ama emin olmadan iş yapmak istemiyorum.
Öncelikle işlemci RAM ekran kartı takmadan güncelleme yapmak istiyorum ve ışlemcinin BIOS güncellemesini de yükleyip temiz bir açılış yapmak istiyorum?
Anakartın üzerinde Cpu besleme kablosu ve anakartın 24 pin güç bağlantısı takılı.
İşlemci: i7-13700KF modeli.
Anakart: MSI MAG Z690 Torpedo.
Ekran kartı: Sapphire AMD 6900XT tox.
@253662 @Amanita @yapiz
Yeni sistem topladım ama şu an daha bazı parçaları bilerek takmadım işlemci ekran kartı ve RAM bunlar daha kutusunda duruyor.
Şimdi soru şu ben bu parçaları taksam görüntü almayacağımı biliyorum sebebi şu biraz araştırdım anakart daha fabrika çıkışlı sürüm üzerinde olduğu için ve benim işlemcim 13.nesil olduğu için görüntü vermez dediler şimdi bu güncellemeyi nasıl yapacağım?
Anakartın arkasında BIOS flash USB girişi var.
Anakartın kutusunda çıkan flash bellek var içinde BIOS yazılımı var.
Ve şimdi biraz bilgim var ama emin olmadan iş yapmak istemiyorum.
Öncelikle işlemci RAM ekran kartı takmadan güncelleme yapmak istiyorum ve ışlemcinin BIOS güncellemesini de yükleyip temiz bir açılış yapmak istiyorum?
Anakartın üzerinde Cpu besleme kablosu ve anakartın 24 pin güç bağlantısı takılı.
İşlemci: i7-13700KF modeli.
Anakart: MSI MAG Z690 Torpedo.
Ekran kartı: Sapphire AMD 6900XT tox.
@253662 @Amanita @yapiz