Msi Z77A-G43 sistem kapanma sorunu

sergen balli

Megapat
Daha fazla  
GTX 1080 ekran kartı i7 3770k işlemci 1333MHz 8 GB RAM var. CS:GO, LOL bu tarz oyunlarda hiç bir problem yok ama pubg gibi oyunlara girince 1 2 el atıyorum 3. el kapanıyor. Ekran kartına bakıyorum 40 50 dereceyi geçmiyor. İşlemci 62 dereceyi geçtiğini görmedim. PC boştayken. 3 GB yakın RAM harcıyor oyuna girince 7.90 falan oluyor. Acaba power'da mı problem var? Kapanıyor yoksa RAM'lerden mi sebebini anlayamadım. Yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.

Power'ın yetersiz olma ihtimali var mı diyecem ama CS:GO'da her şey full'ken problem çıkarmıyor.

Anakart Msi Z77A-G43

Hadron HD414 650 w power var.

Sorun hariç not: Değiştirmem gereken öncelikli parçaları belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası psunuz biraz ucuz ve kalitesiz gibime geldi. CPU, GPU stres testleriyle sisteminizi yük altında inceleyin. Gtx 1080 kullanan bir sistem için 100 liralık bir psu fazla ucuz. Kalitesiz ürünler ilerde başka sorunlara da yol açabilir.
Ramlarde sorun olup olmadığını anlamak için ramları ayrı ayrı çalıştırıp yük altına sokun. Sırayla ramin birini söküp diğerini tek modül test edin. (2 modül olarak varsayım.)

Psu da sorun olduğunu düşünüyorum ramleri ve psu yu değiştirmeyi planlıyorum ama malasef anakartım ddr4 desteklemiyor anakartımı değiştirsem işlemciyi desteklemicek bu konuda bir öneriniz var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…