MSI Z790 Wi-Fi kopması

ottoman32

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 ay önce kadar burada sistem toplamıştık. Sistemden gayet memnundum ta ki Wi-Fi kullanmaya başlayana kadar.

Şimdi şöyle bir sorunum var: Telefonun veya laptopun Wi-Fi'si kopmuyor ama kasanın Wi-Fi'si kopuyor. Bir 10 metre kadar mesafe var modemle arasında kasanın. Telefon, laptop Full çekerken PC'de Wi-Fi görünmüyor bile. Güncelleme vs de yok. Adaptör almadan bu sorunu çözebileceğim bir yol var mı yoksa direkt alıp geçeyim mi bir adaptör?

Forumda biraz dolandım, bunu önermişler ama:

Anakart sitesinden sürücü indirip deneyebilirsiniz. Linkteki ise çok da kaliteli değil. Bizde genelde tavsiye edilmez. TP-Link veya Mercusys modellere bakabilirsiniz.

Anakart sitesinden sürücü indirip deneyebilirsiniz. Linkteki ise çok da kaliteli değil. Bizde genelde tavsiye edilmez. TP-Link veya mercusys modellere bakabilirsiniz.

En son kurarkenki driverlar mevcut son cıkan bir sürüm yok. Birkaç konuda görünce eklemiştim sepete ama değiştireyim o zaman diğerlerine bakayım.

ASUS'u alıyorum o zaman sanırım yapacak başka bir şey yok.

Linkteki de güzel bir adaptör.

ASUS mu bu mu

Asus güzel ama benzer model için sürücü sıkıntıları duymuştum. Bence konu açıp sorabilirsiniz. Benim attığım ise Mercusys. TP-Link için de cihazlar yapıyor.

ASUS güzel ama benzer model için sürücü sıkıntıları duymuştum. Bence konu açıp sorabilirsiniz.

O zaman riske girmeden diğerini alayım çok sıkmaya başladı bu kopmalar gelsin bir an önce.

Teşekkür ederim bu arada demeyi unuttum mazur görün benim Wi-Fi kapattıktan sonra bunu takınca başka bir şey yapmaya gerek var mı? Otomatik kurar sanırım driverını.

Otomatik tanır hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…