MSI z87-g45 gaming ve i5 4690 tabanlı sistem

MuhammetAli34

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. En fazla 2000 tl toplayacağım sistemde ekran kartı olmayacak. İşlemci ve anakart başlıkta belirttiğim gibidir. Diğer öğeler ise;

z3 plus - vs550w güç kaynağı - wd caviar blue 1tb - 1866mhz cl9 2x4 ram - 2x16gb 3.0 usb bellek

Not: Anakart iyi mi ? Sonradan kendim ekran kartı alacağım şuan en fazla 2000tl bütçem var. O yüzden ekran kartını es geçtim. İşlemciye ek bir soğutucu almam gerekiyor mu? Toplamda 1954tl tutuyor topladığım sistem.
LoL gibi basit oyunlar oynadığımdan şuanlık herhangi bir ekran kartı almak istemiyorum. Sizce zararı olur mu işlemciye?

Anakart gayet yeterli. Sonradan rahatlıkla istediğiniz ekran kartını ekleyebilirsiniz. İşlemci soğutucuyu almanızı öneririm. İşlemcinin uzun ömürlü olması açısından. Ayrıca 4690k modelini alırsanız daha sonra O.C. yapmak içinde lazım olacak bir bileşen.

i5 4690 zaten yetecek bir işlemci değil mi? Diğer türlü K serisine geçtiğim zaman bütçem 2000tl olduğu için çok çıkıyor. Soğutma falan ekleniyor ve fiyat yükseliyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı