MSI Z97 GAMING 3 Windows Kurulumu

sinemkly

Hectopat
Yer
Balçova, İzmir
Daha fazla  
Sistemi aldım, artık monitörümdende sinyal alıyorum ama sorunlar peşimi bırakmıyor :( SSD'ye USB'den windows 7 yükledik fakat şu anda HDD'mi göremiyorum (HDD aygıt yöneticinde var fakat Bilgisayarım menüsünde yok) ve PC normal olarak açılmıyor. Biraz bekliyor ve açılması için onayımı istiyor yani bir hata veriyor. Eğer isterseniz resimleri atabilirim.

0VYzQR.jpg

4mEz5p.jpg

59ZyBD.jpg

A29zpz.jpg

dj1BR7.jpg

XWa650.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yapan arkadaş bir sürüm daha güncelleyememiş mi :) Bu kişileri anlamıyorum, güncellemişsin bari son sürüme güncelle.

Neyse şimdi şöyle yapman gerkli. SSD'den çıkan kablo anakartta Sata1 portuna bağlı değil, 2. olana bağlı. Sen bunu Sata1 yazan slota bağla.

HDD olan kabloyu da SSD'yi çıkardığın slot'a bağla.
-Bu resimde Lagacy +uefi olanı sadece Uefi yap.
-Boot option 1 UEFİ HDD (SSD)
-Boot option 2 HDD Seagate olanı seçeceksin.

59zybd-jpg.7778

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yapan arkadaş bir sürüm daha güncelleyememiş mi :) Bu kişileri anlamıyorum, güncellemişsin bari son sürüme güncelle.
Neyse şimdi şöyle yapman gerkli. SSD'den çıkan kablo anakartta Sata1 portuna bağlı değil, 2. olana bağlı. Sen bunu Sata1 yazan slota bağla.
HDD olan kabloyu da SSD'yi çıkardığın slot'a bağla.
-Bu resimde Lagacy +uefi olanı sadece Uefi yap.
-Boot option 1 UEFİ HDD (SSD)
-Boot option 2 HDD Seagate olanı seçeceksin.

59zybd-jpg.7778

Kasanın içini açmam gerekiyor yani. Gerekli kablo düzenlemelerinden sonrada biostan bu ayarları yapacağım galiba.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı