MSI Z97 Gaming 7 ethernet kablosunu takınca donma oluyor

Ürünü değiştirmenize rağmen bu tarz bir problemin tekrar aynı biçimde yaşanması tesadüf değildir her halde bu bağlamda ben sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum tabi eğer ürünü aldığınız yere gelen tüm ürünler sorunlu değilse.

Vatan bilgisayardan satın aldım. Şimdi bir arkadaşıma bıraktım o daha bilgili benden. O aradı sorun donanımsal olmadığını win8.1 yazılımlarından kaynaklandığını söyledi. Win7 kursak olurdu ama bu makinanın hakkı değil dedi:) Sabaha kadar uğraşacak bakalım ne olucak sonuç.

Windows 7'yi geçin 8 veya 8.1'e bakın.

MSDN çıkışlı işletim sistemlerini tercih edin. İçerisi oynanmış işletim sistemleri her şeyi size hazır olarak sunarken yanlış sürücü paketleri içeriyor olabilir ve ya bunun gibi daha bir sürü şey..

Umarım sonuca ulaşırsınız. :)

Acaba ssd'den dolayı böyle bir şey yapıyor olabilirmi? @Silinen üye . @Silinen üye senin bir fikrin yok mu? Kasadan çıkardım kutunun üstünde kurulumu tekrar yaptım. Yarım saat boyunca video açık bekledi çalıştı sorunsuz. Ama tesadüf mü bilmiyorum samsung yazılımını yükleyince gene donmalar başladı. Sildim ama maalesef devam aynı sorun.

@Silinen üye Statikse nerden olduğunu nasıl bulabilirim? Valla onun söylemesi şimdi yalan demiyim bende:) samsung evo 840 ssd var yeni aldığım. Mesela ondan böyle birşey olma ihtimali var mı? Ya da bunu nasıl çözücem ben?

Yardım yardım yardım:) Tıkandım kaldım bu konuda

Donanımsal olduğunu sanmıyorum, yazılımsal olabilir ya sisteme uygun olmayan bir diriver yada oynanmış 8.1 den kaynaklanıyor olabilir. Ben Gaming5 ve 8.1 kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Anakartı değiştirmissin 2 kartında arızalı olması zor ihtimal.

Driver lar msi sitesinden indirildi kuruldu. Bios gene aynı siteden güncellendi. Win 8.1 bu sitedeki indirme bağlantısından edinildi ve orjinal key ile kuruldu. Ama genede yok yok yok sorun çözülmüyor. SSD'den olabilir mi acaba? Sata kablosunu takarken çıtlama sesi duymuyorum hiç ama hdd'yi takarken duyuyorum kablolarını değiştirdim gene aynı.

@TEKNOKOPAT ssd arızalı yada sorunlu olsa böyle bir sorun yaratabilir miydi sence?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı