Msi Z97 Gaming 7 ve İntel 4790K Sistem Toplama

SedatYekta

Kilopat
Daha fazla  
Technopat youtube hesabında kasa monte edilmesiyle ilgili videolar bulunmakta. Onun haricinde parçalar geldiğinde yeni bir konu açarsanız yine yardımcı olabiliriz. Sadece tek sorum olacak. Bu işlemciye o soğutucuyu almak yerine neden Hyper 212 tercih etmediniz? Aynı işlemci ve 212 evo soğutucu var bende. İşlemciyi 4.5 Ghz'e çıkardığımda ısılar 70'e anca çıkıyor. Yani gayet performanslı bi soğutucudur. 80TL tasarruf edersiniz.

Benim sistemin aynısını toplamışsınız yahu. İnventus'tan sepeti oluşturup, ödeme kısmına geçtiğiniz zaman karşınıza ''Montaj İstiyorum.'', ''Montaj İstemiyorum.'' şeklinde iki seçenek çıkıyor. Montaj istiyorum seçeceğini seçerseniz en iyi şekilde toplayıp, üstüne 12 saat BenchMark programları ile test edip göndereceklerdir.

@Erşah
Aynı sisteme Hyper 212 EVO kullanıyordum. 4.5 GHZ'in üstüne çıktığım zaman sıcaklıklar felaket artıyordu. Şuanda Noctua D14 kullanıyorum. Gerçekten 80 TL değil 180 TL fark verilir bu soğutucu için.

Sıcaklık değerleri ve diğer bilgiler için:
[ALINDI] Noctua D14 / i7 4790k | Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı