MSI Z97 Gaming Serisi İncelemesi

Bir MSI Z97 Gaming 7 montajını yapmış biri olarak konuşuyorum. Sürücüleri kurduktan sonra test etme şansımda olmuştu.

form-factors.jpg

Her ortama uygun
Her türlü kasaya uyması için özel olarak üretilmiş olan ve tamamen oyunculara hitap eden MSI Z97 Gaming anakartlar, MSI'in tecrübeleriyle MINI-ITX, MicroATX gibi çok küçük formlara kadar sığarak sizlere tüm oyuncu ihtiyaçlarını karşılıyor. *



emi-shielding.png

En ufak sesi bile fark edin

MSI Z97 Gaming anakartlar içlerine gizli olan Audio Boost 2 ses yongası harici güç çıkışı sayesinde sanki harici bir ses kartı kullanıyormuşcasına** oyun içindeki tüm atmosferi hissetmenizi ve en ufak ses farkını hissetmenizi sağlar.

killer-doubleshot-pro.jpg

Sıfır Lag = Rakipleri Geçmek
MSI Z97 Gaming anakartlar DNA'sına işlenmiş olan Killer™ E2200 Gaming Ethernet kartı kullanır. Bu dahili ethernet kartı oyunlara olan gerekli önceliği vererek lagı sıfıra*** indirip sizlere oyuna 1-0 önde başlamayı sağlıyor.

xsplit-streaming.gif

Oyununuzu her yerde paylaşma imkanı
MSI Z97 Gaming serisi anakartlar yanında gelen XSplit Gamecaster sayesinde oyununuzu hemen hemen tüm platformlarda anında paylaşıma açabilir, ve sizi izleyenleri de oynadığınız oyuna dahil edebilirsiniz. Tek yapmanız gerek Ctrl + Tab ile yayına başlamak!

military-class-4.jpg

Sadece özeller buna sahip olabilir!
MSI Z97 Gaming serisi anakartlar Military Class 4 lisansına sahiptir. Bu lisansa sahip olabilmek sadece özel anakartlara mahsustur. Ve MSI Z97 Gaming serisi bu özel anakartlardan biri! Military Class 4 ile askeri seviyede bileşenlere sahip olup, anakartınızın tüm sınırlarını zorlayabilirsiniz!

gaming-app-logo.jpg
gaming-app-window.jpg

MSI Gaming App
MSI Z97 Gaming anakartlar özel olarak üretilmiş Gaming App ile birlikte gelir. Bu araç ile ekran kartınızı ve sistemin durumunu anında tek bir tuşla oyun modundan, günlük kullanım olan sessiz moda geçirebilir, istediğiniz gibi OC yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken tek bir tık!

*:
Mini-IX anakartlarda da sıvı azot desteği mevcuttur.
**: PSU'dan gelen harici güç bağlantısı yapıldığında harici bir kart gibi işlev görecektir.
***: Lagı sıfıra indirmek arka planda ki aktif uygulamalara ve internet altyapısının uygunluğuna bağlıdır.


Tüm görseller MSI'in orijinal Gaming sayfasından alınmıştır. Tüm anlatım bana aittir. Yazı içeriği Facebook yarışması için hazırlanmıştır. Yarışma bittikten sonra özel izin alınmadan kopyalanamaz. Her hakkı saklıdır.
 
Gaming 7 kullanıyorum OC için uğraşmaya gerek yok. İçindeki düğmeye bassan da olur MSI Gaming APP ile OC versiyonu seçsende olur. Adamlar işinin bence ustası.
 
Gaming 7 kullanıyorum OC için uğraşmaya gerek yok. İçindeki düğmeye bassan da olur MSI Gaming APP ile OC versiyonu seçsende olur. Adamlar işinin bence ustası.
İç düğme Air montaj için var. :)

İnceleme güzel olmuş. Tam Far Cry 4 için yazdığını yazacaktım, sen alta zaten yazmışsın:D
Kazanırsam detaylı testlerini yaparım. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı