MSI Z97 PC Mate ve R9 285 Tabanlı Sistemde En Güncel Sürücüler Nasıl Kurulur?

• Konuyu başlatan oktay60
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 602
O

oktay60

Ziyaretçi
Sistemim şu şekilde arkadaşlar.

G3258 İşlemci (4.6 Ghz Overclock Edildi) (Broadwell işlemciler çıkana kadar kullanacağım bu işlemciyi)
Hyper 212 Evo Soğutucu
MSI Z97 PC Mate Ankart
Sapphire R9 285 Dual-X Ekran Kartı
ZALMAN ZM600-LX Güç Kaynağı
Ripjaws 8GB 1600 Mhz CL9 Ram
Corsair LS 240GB SSD

Şimdi arkadaşlar sistemi ben dün topladım. Bugün de Windows'u kurup Overclock işiyle uğraştım ve şuan hazır sistemim. BİOS'u zaten en baştan güncellemiştim. Ama driverları da en güncel biçimde kurmak istiyorum.

Ekran kartı için AMD sitesine girdiğimde Omega sürücüsü çıkıyor ve 15.3 Beta diye bir sürücü daha çıkıyor. Bunun ikisi de mi kurulacak yoksa sadece 15.3 sürümü mü kurulacak?
Bunun yanında ses şuanda var. Ama driveri falan nerden kuracağımı bulamadım.

Bu arada bana oyunlarda FPS'yi fazla etkilemeyecek güncel bir video kayıt programı ismi verebilir misiniz?

Bu arada na zaman konu açsam cevap veremiyorum. Çünkü sürekli olarak ceza veriyorlar. Cevap veremezsem yine ceza yemişimdir.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuyu bir inceleyin : https://www.technopat.net/2011/11/04/hardware-donanim-id-ile-suruculeri-bulun/

Omega sürücüsünü indirmen lazım. Beta en son çıkan sürüm fakat tam olarak test edilmemiş hatalar olabilir.
Amd'nin kendi uygulaması var Gaming Evolved Raptr onda video kayıtta vardı tam emin değilim ama.
Sürekli ceza almanın sebebi ise noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmaman büyük ihtimalle aynı hatayı burada da tekrarlamışsın defalarca. :)

Bu konuyu bir inceleyin : www.technopat.net: Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun

Omega sürücüsünü indirmen lazım. Beta en son çıkan sürüm fakat tam olarak test edilmemiş hatalar olabilir.
Amd'nin kendi uygulaması var Gaming Evolved Raptr onda video kayıtta vardı tam emin değilim ama.
Sürekli ceza almanın sebebi ise noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmaman büyük ihtimalle aynı hatayı burada da tekrarlamışsın defalarca. :)

Hocam benim space tuşunda sıkıntı var laptoptan yazıyorum ve çok sert oldugu için tuş çoğu zaman algılamıyor. Tekrar tekrar kontrol ediyorum ama gözümden kaçanlar olabiliyor.
Bu arada yorum için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı