MSI'ın Geri Sayımı: Dragons are coming

Dragon Edition 2 gelir mi ki acaba? Ayrıca umarım yeni kasada kapalı olan fan yeri de açılır ve turboda fan sesi biraz azalır umarım. Ayrıca klavyedeki tuş yapıları daha standart olursa tadından yenmez. (Enter tuşunun boyutu vb.) Hatta keşke laptopa touchpad koymasalar. O touchpad yerine klavyeyi büyütseler. Arka kapak da toz geçirmez ve ısı yalıtımlı olsun. Fiyatıda maksimum 4.000 olsun çok şey mi istiyorum ya?:D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Lithium sanki biraz abarttın :D

Sırf bu istediklerimden biri yada birkaçı olmadığı için GT70 yada dragon edition almadım. Tabi param da yoktu:D o ayrı ama notebook teknolojisi hala beni tatmin etmiyor. En iyisini yapmak varken malzemeden çalıyorlarmış gibi geliyor bana :D
 
Ne diyosun abi sen? Z77 gaming serisi zaten piyasada. Sayfa da MSI'ın notebook sayfası. Dragon Edition da MSI'ın yeni seri oyuncu notebook'ları... Z87 geliyor, sen hala Z77 diyosun. Hayır, bilmiyorsan biraz mantıklı tahmin yürüt be abi :)
Zaman Tüneli Fotoğrafları | Facebook Burda ki resme dayanarak söylemiştim bilmediğim birşey hakkında bakkallar gibi yorum yapmam:D.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı