MSI'ın verdiği Steam cüzdan kodları nasıl alınır?

MSI Anakart, Ekran Kartı vb ürün alıp sitesine kayıt ettirip inceleme yazanlara 25$ lık Steam cüzdan kodu veriyor. İtopya üzerinden MSI marka bir ekran kartı almıştım, bunu MSI'ın sitesine kayıt ettirdim. İncelemeyi de geçen hafta İtopya'nın internet sayfasına yazmıştım tek yapmaları gereken yorumu herkese açık görülebilir olarak işaretlemek ama telefona bile bakmayan adamların ürün yorumlarına bakması biraz saçma olurdu. İtopya üzerinden yazdığım inceleme gözükmediğinden Hepsiburada üzerinden de aynı ürüne yorum yazdım o da kabul edilmedi. Bu Steam kodlarını alanlar nasıl alıyor? Benim nereye inceleme yazısı yazmam gerekiyor? Kampanyadan yararlanan birileri cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabylake işlemcili seçili MSI hazır masaüstü sistemlerde geçerlidir.
9 Mart ve 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında geçerlidir, stoklarla sınırlıdır (alıntı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan baktığım kadarıyla hala aktif sanıyorum yanlış mıyım?Üye ve Ürün Kayıt Merkezi
Linke girebilmek için giriş yapmak gerekiyor sanırım. Giremeyenler için aşağıya ekran görüntülerini bırakıyorum.
1566403605784.png

1566403658198.png

İncelemeyi technopat.net e yazsam sorun olur mu? Pek işe yarar bir inceleme olmayacak ama :)
26 Ağustostan bir not: Hepsiburada'ya yazdığım incelemeyi gönderdim 25$ değerinde Steam kodu gönderdiler.

Son düzenleme:
Buradan baktığım kadarıyla hala aktif sanıyorum yanlış mıyım?Üye ve Ürün Kayıt Merkezi
Linke girebilmek için giriş yapmak gerekiyor sanırım. Giremeyenler için aşağıya ekran görüntülerini bırakıyorum.
Eki Görüntüle 429902
Eki Görüntüle 429903
İncelemeyi technopat.net e yazsam sorun olur mu? Pek işe yarar bir inceleme olmayacak ama :)
26 Ağustostan bir not: Hepsiburada'ya yazdığım incelemeyi gönderdim 25$ değerinde Steam kodu gönderdiler.
[/QUOThocam tam olarak nereye mesaj yada mail yolluyoruz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı