Telefonuma GSI ROM yükleyeceğim ama işlemci mimarisinde bir sorun yaşaıyorum. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
ADB'ye nasıl gireceğim?
Treble ınfo indirip istatistiklerin ssini atın.
Neden?O telefon var ya artık yok.
Neden?
TWRP'den advenced wipe sekmesine girip fotoğraf atar mısın? Ayrıca ARM64 olanı indirmen gerekiyordu galiba. Yanlışsa da bir şey olmaz zaten.Telefonu ROM'u yükledim galiba doğru yükledim bunu nasıl anladım dersen a değil de b olanı yüklediğimde sistemi boot etmeye bile başlamadı ama a olanı yüklediğimde en azından sitem boot ekranı geldi ve şu an telefon boot ekranında kaldı doğru biliyorsam boot loop mu ne olaması lazım.
TWRP'den Advanced wipe sekmesine girip fotoğraf atar mısın? Ayrıca ARM64 olanı indirmen gerekiyordu galiba. Yanlışsa da bir şey olmaz zaten.
TWRP'den system, data ve internal storagei sildin mi?ARM64'a ilgili olanı indirmiştim fastboot ile yükledim.
TWRP'den System, data ve internal Storage'i sildin mi?
Silmezsen tabii ki de açılmaz. TWRP kurup advenced wipe sekmesinin fotoğrafını atar mısın?TWRP yok ve silmedim.
2. sitedeki ADB fastboot yolu ile kurdum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.