Light Yagami Hectopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 492 Çözümler 3 28 Mayıs 2024 #1 Şuradaki server Name'i PowerShell'de komutla değişiyorduk, hatırlayamadım yardım eder misiniz?
Çözüm F104 Starfighter 28 Mayıs 2024 Ssms üzerinde şu şekil bir sorguyla yapılabiliyor ama verilere ne olduğu konusunda emin değilim denemedim. Select @@servername sp_dropserver 'eski sunucu adi' sp_addserver 'yeni sunucu adı', 'local' Verilere bir şey olmuyormuş rahat.
Ssms üzerinde şu şekil bir sorguyla yapılabiliyor ama verilere ne olduğu konusunda emin değilim denemedim. Select @@servername sp_dropserver 'eski sunucu adi' sp_addserver 'yeni sunucu adı', 'local' Verilere bir şey olmuyormuş rahat.
F104 Starfighter Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 306 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5500, 8x4 XPG D35 3200MHZ DDR4, MSI PRO B550M-P, MSI GAMING X RX580 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar teknisyeni 28 Mayıs 2024 #2 Ssms üzerinde şu şekil bir sorguyla yapılabiliyor ama verilere ne olduğu konusunda emin değilim denemedim. Select @@servername sp_dropserver 'eski sunucu adi' sp_addserver 'yeni sunucu adı', 'local' Verilere bir şey olmuyormuş rahat. Artı 0 Eksi Çözüm
Ssms üzerinde şu şekil bir sorguyla yapılabiliyor ama verilere ne olduğu konusunda emin değilim denemedim. Select @@servername sp_dropserver 'eski sunucu adi' sp_addserver 'yeni sunucu adı', 'local' Verilere bir şey olmuyormuş rahat.
KS KS Light Yagami Hectopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 492 Çözümler 3 28 Mayıs 2024 #3 F104 Starfighter dedi: Ssms üzerinde şu şekil bir sorguyla yapılabiliyor ama verilere ne olduğu konusunda emin değilim denemedim. Select @@servername sp_dropserver 'eski sunucu adi' sp_addserver 'yeni sunucu adı', 'local' Verilere bir şey olmuyormuş rahat. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleme: 28 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
F104 Starfighter dedi: Ssms üzerinde şu şekil bir sorguyla yapılabiliyor ama verilere ne olduğu konusunda emin değilim denemedim. Select @@servername sp_dropserver 'eski sunucu adi' sp_addserver 'yeni sunucu adı', 'local' Verilere bir şey olmuyormuş rahat. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.