MSÜ açıklandı

917382

Hectopat
Daha fazla  
Saat tam kaçta açıklandı bilmiyorum ama açıklanmış. Beklediğimden kötü geldi ama yine de kâfi bir sonuç elde etmişim. Sınav kolay olunca sonuç da böyle oluyor. Daha zor bir sınav yapılsa daha iyi olurdu bence.

Saat tam kaçta açıklandı bilmiyorum ama açıklanmış. Beklediğimden kötü geldi ama yine de kâfi bir sonuç elde etmişim. Sınav kolay olunca sonuç da böyle oluyor. Daha zor bir sınav yapılsa daha iyi olurdu bence.

Kolay mı? Kime göre kolay? Bence zordu.

Kolay mı? Kime göre kolay? Bence zordu.

89 netle 25000 sıralama bence anormal. Özdebir sınavlarında aynı netle daha iyi sonuç elde ediyordum. Belki giren kişiler farklıdır bilemem ama denemelerde 8-9 yanlış yaptığım fenden 2 yanlış yapınca kolay olduğunu düşündüm. Sadece geometri zorladı beni.

89 netle 25000 sıralama bence anormal. Özdebir sınavlarında aynı netle daha iyi sonuç elde ediyordum. Belki giren kişiler farklıdır bilemem ama denemelerde 8-9 yanlış yaptığım fenden 2 yanlış yapınca kolay olduğunu düşündüm. Sadece geometri zorladı beni.

Fen ve sosyalde pek bir fark yoktu. Türkçe ve matematik bu sınavın majörüydü.

Fen ve sosyalde pek bir fark yoktu. Türkçe ve matematik bu sınavın majörüydü.

Türkçe beklediğim gibi geçti, matematikte 10 boşum var 7'si geometri. Şu borç sorusunu anladım ama yapmak için zamanım kalmamıştı haliyle boş kaldı bir de yol sorusuyla permütasyon sorusunu boş geçtim. Yol sorusuna da o kadar uğraştım ama yapamadım üzücüydü. Sosyal'de coğrafyadaki şıklarında sill, dayk olan soruyu boş geçtim bir de. Türkçe dil bilgisi zor değildi bence paragraf vardı zor olan birkaç tane. Geometri zordu ama tekrar söyleyeyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı