MSÜ astsubaylık puanı düşer mi?

Pirionex

Femtopat
Daha fazla  
Çoğu kişi Türkçede sosyalde zorlandım yetiştiremedim vs. diyor sınava yetişemeyenlerde bir hayli fazla gördüğüm kadarıyla sizce MSÜ astsubaylık taban puanı geçen seneye göre düşer mi artar mı? Geçen seneye göre kazanabiliyorum çok arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

Her sene zorlanan yapamayan kişiler olur kardeşim. Biz ne söylesekte boş önemli olan giren kişilerin yaptığı netler açıklanınca öğrenirsin biraz sabır.

Sorunda orada işte tam sınırdayım gibi geliyor bazıları taban puan artacak bazıları düşecek diyor o yüzden içime sinmedi. :D

Normalde MSÜ subaylık için üst yaş sınırı 20, astsubaylık için 21'di fakat bu sene astsubay yaşı en fazla 20'ye düştü. Fakat bu sene ekstra olarak kadın alımı olacak.

Bu durumda 21 yaş 20'ye düştüğü için başvurular azalacak ve puanlar ister istemez düşer diye düşünüyorum. Ancak kadın alımı erkekleri etkiliyorsa bu puanları yükseltebilir.

Ekstra olarak sınav kolay diyenlerin de sayısı bir hayli fazla, zor diyen de fazla.

O yüzden bu sene biraz sürpriz yumurta gibi. Bana kalırsa düşer diye düşünüyorum.

Normalde MSÜ subaylık için üst yaş sınırı 20, astsubaylık için 21'di fakat bu sene astsubay yaşı en fazla 20'ye düştü. Fakat bu sene ekstra olarak kadın alımı olacak.

Bu durumda 21 yaş 20'ye düştüğü için başvurular azalacak ve puanlar ister istemez düşer diye düşünüyorum. Ancak kadın alımı erkekleri etkiliyorsa bu puanları yükseltebilir.

Ekstra olarak sınav kolay diyenlerin de sayısı bir hayli fazla, zor diyen de fazla.

O yüzden bu sene biraz sürpriz yumurta gibi. Bana kalırsa düşer diye düşünüyorum.

Kadın alımı erkek alımını etkilemiyor diye biliyorum hocam öyle okumuştum. Dediğim gibi bende tam sınırda olduğum için gerginim geçen seneye göre kazanıyorum ama bu sene gerçekten sürpriz yumurta :D

Kadın alımı erkek alımını etkilemiyor diye biliyorum hocam öyle okumuştum. Dediğim gibi bende tam sınırda olduğum için gerginim gibi geçen seneye göre kazanıyorum ama bu sene gerçekten sürpriz yumurta :D

Ben de sınırdayım muhtemelen, hatta 40 net bile gelmeyebilir öyle söyleyeyim ama belli olmaz bakarsın 250'ye bile düşer :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı