A Accilibator Centipat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #1 Merhaba MSÜ HHO istiyorum. TYT ve AYT kaç puan istediği ve ilk kaç bine gireceğimi bilmiyorum. Bilgisi olan yazabilir mi? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2023
Merhaba MSÜ HHO istiyorum. TYT ve AYT kaç puan istediği ve ilk kaç bine gireceğimi bilmiyorum. Bilgisi olan yazabilir mi? Teşekkürler.
Berktuğ2020 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 543 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz 2.69 GHz Takılı RAM 16,00 Ekran Katı Nvıdıa Gtx 1650 Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #2 MSÜ sınavına gireceksiniz orada da TYT çözeceksiniz üniversite sınavı ile MSÜ sınavı farklıdır. Artı 0 Eksi
KS KS A Accilibator Centipat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #3 Berktuğ2020 dedi: MSÜ sınavına gireceksiniz orada da TYT çözeceksiniz üniversite sınavı ile MSÜ. Genişletmek için tıkla... Berktuğ2020 dedi: MSÜ sınavına gireceksiniz orada da TYT çözeceksiniz üniversite sınavı ile MSÜ sınavı farklıdır. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum da bu 3 sınavda ilk kaç bine girersem işimi sağlama atmış olurum. Artı 0 Eksi
Berktuğ2020 dedi: MSÜ sınavına gireceksiniz orada da TYT çözeceksiniz üniversite sınavı ile MSÜ. Genişletmek için tıkla... Berktuğ2020 dedi: MSÜ sınavına gireceksiniz orada da TYT çözeceksiniz üniversite sınavı ile MSÜ sınavı farklıdır. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum da bu 3 sınavda ilk kaç bine girersem işimi sağlama atmış olurum.
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 10 2 Ekim 2023 #4 Accilibator dedi: Merhaba MSÜ HHO istiyorum. TYT ve AYT kaç puan istediği ve ilk kaç bine gireceğimi bilmiyorum. Bilgisi olan yazabilir mi? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... MSÜ sınavında en az 75 net yaparak 350 puan ve üstü alman lazım. AYT de ise en az 180 puan alman lazım. Artı 0 Eksi
Accilibator dedi: Merhaba MSÜ HHO istiyorum. TYT ve AYT kaç puan istediği ve ilk kaç bine gireceğimi bilmiyorum. Bilgisi olan yazabilir mi? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... MSÜ sınavında en az 75 net yaparak 350 puan ve üstü alman lazım. AYT de ise en az 180 puan alman lazım.
KS KS A Accilibator Centipat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #5 Teşekkürler atakanatlgn dedi: MSÜ sınavında en az 75 net yaparak 350 puan ve üstü alman lazım. AYT de ise en az 180 puan alman lazım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Teşekkürler atakanatlgn dedi: MSÜ sınavında en az 75 net yaparak 350 puan ve üstü alman lazım. AYT de ise en az 180 puan alman lazım. Genişletmek için tıkla...