21 yaş ve altı girebilirsin.
Mesela atıyorum hocam 20 yıl 8 ay yaşım girebiliyor muyum hocam.
21 yaş dahil 21 yaşına girsen de girebilirsin.
21 yaşında giremezsiniz bu sene 2005 liler ve daha küçükleri başvuru yapabildi ay güne bakmıyor sınava gireceğiniz yıldan doğum yılınızı çıkarın 21 ise giremezsiniz.
Hocana selamlarımı ilet mümkünse MSÜ'ye öğrenci hazırlamasın.Hocam emin misiniz dershanemdeki senelerdir MSÜ öğrencileri hazırlayan hoca bana yıl ay hesabı yapılıyor hatta 2 3 senelik mezunlarımız var dedi yanlış anlaşılmasın bilgiyi doğrulamak için diyorum arada kaldım çünkü.
Hocana selamlarımı ilet mümkünse MSÜ'ye öğrenci hazırlamasın.
Eskiden 21 sonra 20'ye düştü talep çok fazla olduğu için yaş şartı kolay kolay yükselmez mesela bu seneye kadar myo alımları yaşı 21 idi ama 2025 itibariyle myo alımlarını da 20'ye düşürdüler.Bence de qğoejteeoqt.
Peki bir şey daha sormak istiyorum MSÜ yaş sınırları mesela seneye 20'den yukarı ya da aşağı inme ihtimali var mı?
Hocam emin misiniz dershanemdeki senelerdir MSÜ öğrencileri hazırlayan hoca bana yıl ay hesabı yapılıyor hatta 2 3 senelik mezunlarımız var dedi yanlış anlaşılmasın bilgiyi doğrulamak için diyorum arada kaldım çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.