MSÜ kara harp yaş sınırı nedir?

enderfer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
MSÜ kara harp okullarına girebilmek için yaş sınırı nedir? Bir de mesela atıyorum 21 yaş sınırı benim de misal bu rakamlar işte, benim de 21 olmama 6 ay var atıyorum. Girebilir miyim?

21 yaşında giremezsiniz bu sene 2005 liler ve daha küçükleri başvuru yapabildi ay güne bakmıyor sınava gireceğiniz yıldan doğum yılınızı çıkarın 21 ise giremezsiniz.

21 yaşında giremezsiniz bu sene 2005 liler ve daha küçükleri başvuru yapabildi ay güne bakmıyor sınava gireceğiniz yıldan doğum yılınızı çıkarın 21 ise giremezsiniz.

Hocam emin misiniz dershanemdeki senelerdir MSÜ öğrencileri hazırlayan hoca bana yıl ay hesabı yapılıyor hatta 2 3 senelik mezunlarımız var dedi yanlış anlaşılmasın bilgiyi doğrulamak için diyorum arada kaldım çünkü.

Hocam emin misiniz dershanemdeki senelerdir MSÜ öğrencileri hazırlayan hoca bana yıl ay hesabı yapılıyor hatta 2 3 senelik mezunlarımız var dedi yanlış anlaşılmasın bilgiyi doğrulamak için diyorum arada kaldım çünkü.
Hocana selamlarımı ilet mümkünse MSÜ'ye öğrenci hazırlamasın.

Dosya Ekleri

• IMG_20250207_123249_312.jpg
    IMG_20250207_123249_312.jpg
    186,7 KB · Görüntüleme: 36
Bence de qğoejteeoqt.
Peki bir şey daha sormak istiyorum MSÜ yaş sınırları mesela seneye 20'den yukarı ya da aşağı inme ihtimali var mı?
Eskiden 21 sonra 20'ye düştü talep çok fazla olduğu için yaş şartı kolay kolay yükselmez mesela bu seneye kadar myo alımları yaşı 21 idi ama 2025 itibariyle myo alımlarını da 20'ye düşürdüler.

Yönetmelikte bildiğim yaş sınırı 21 ama benim kardeşim 2022 mezunu olduğu için başvuru yapamadı yani başvuru tarihide geçti bu saatten sonra ne değişir pek bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı