MSÜ kara harp yaş sınırı nedir?

Yönetmelikte bildiğim yaş sınırı 21 ama benim kardeşim 2022 mezunu olduğu için başvuru yapamadı yani başvuru tarihide geçti bu saatten sonra ne değişir pek bilmiyorum.

Yönetmelikte bildiğim yaş sınırı 21 ama benim kardeşim 2022 mezunu olduğu için başvuru yapamadı yani başvuru tarihide geçti bu saatten sonra ne değişir pek bilmiyorum.
değişti hocam yaş sınırı harp okullarında 20 astsubay meslek yüksekokullarında 21 di astsubayıda bu sene 20 ye çektiler bu saatten sonra da değişmez bence

Değişti hocam yaş sınırı harp okullarında 20 astsubay meslek yüksekokullarında 21'di astsubayı da bu sene 20'ye çektiler bu saatten sonra da değişmez bence.

Hocam o zaman harp okulları için 1 hakkım var astubay meslek yüksekokulları eğer değişmezse ona da 2 hakkım var sence hangisinden girmem daha yüksek ihtimal hocam birini seçmem gerekecek. Seneye için.

Hocam o zaman harp okulları için 1 hakkım var astubay meslek yüksekokulları eğer değişmezse ona da 2 hakkım var sence hangisinden girmem daha yüksek ihtimal hocam birini seçmem gerekecek. Seneye için.
hocam sağlık şartları msü olarak aynı yani khoyla kamyonun sağlıgında fark yok sadece hho ile hamyo farklı diye biliyorum yani ihtimalle çok alakası yok doktorlar nasip işi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı