MSÜ ye sadece kendimi denemek için girmiştim. Daha sonra YKS ile tercih yaptım. Şu an tıp okuyorum.Aynen kanka bende o zaman girmiştim ne okuyon şimdi.
MSÜ ye sadece kendimi denemek için girmiştim. Daha sonra YKS ile tercih yaptım. Şu an tıp okuyorum.Aynen kanka bende o zaman girmiştim ne okuyon şimdi.
Şimdi fark ettim 78.5 yerine 88.5 yazdığımı. Yanlış basmışım. 34, 14.25, 17.5, 12.75, sırasıyla.@ItsAllGoodman hocam TR mat sos fen netlerinizi size zahmet yazabilir misiniz aşırı merak ettim. Nasil olabilir boyle bir şey.
Yazıyor ama yıldan yıla değişkenlik gösterebiliyor.Olabilirsin gibi kanka internette min puan yazmıyor mu?
MSÜ'ye sadece kendimi denemek için girmiştim. Daha sonra YKS ile tercih yaptım. Şu an tıp okuyorum.
Hocam oyle bir oranti yapamazsiniz. Uzmeyin kendinizi calismaya devam edin 50 gun kaldi surada. Yani daha iyisini yaparsiniz demek istedigim.650 bin kişi girmiş sanırım sınava. 194 bininci olmuşum. Oran orantı yaparsak YKS'de 1 milyonuncu falan oluyorum herhalde.![]()
Hocam 11 doğru 4 yanlış matematikten yapmışım. Sizce sınava kadar 20 nete çıkabilir miyim hem AYT'de hem TYT'de.Hocam oyle bir oranti yapamazsiniz. Uzmeyin kendinizi calismaya devam edin 50 gun kaldi surada. Yani daha iyisini yaparsiniz demek istedigim.
Böyle bir orantı yapamazsınız.650 bin kişi girmiş sanırım sınava. 194 bininci olmuşum. Oran orantı yaparsak YKS'de 1 milyonuncu falan oluyorum herhalde.![]()
Hocam 11 doğru 4 yanlış matematikten yapmışım. Sizce sınava kadar 20 nete çıkabilir miyim hem AYT'de hem TYT'de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.