MSÜ saat kaçta açıklanacak?

Kanka bana 345 gibi yayınlarda AYT matta ve TYT matta kacar net yağtıgını soyler misin ortalama.
8 doğru 2 yanlış , 10 doğru 2 yanlış , 7 doğru 4 yanlış , 12 doğru 5 yanlış. Son netlerim böyle. AYT'de ise işlem yeteneği sorularını falan yapabiliyorum sadece 2-3 tane.

Göremedim ya ben. Önümde sadece basari sırası falan yazıyor. Puanlar ve netler vs.
Hocam aday işlemleri sisteminden bakınca genelde yaptığınız sıralamaları görebilirsiniz. Netleri yazmıyordu bende.

Degisir hocam One de atarsin ayni yerde de kalirsin fakat MSÜ'nun ozellikle sosyali AYT gibi oldugundan TYT'de daha iyi yapabilirsin bir dr bu isin asil olayi AYT var. Feci sekilde One atar yuksek yaparsan.
İşte burada da biz eşit ağırlıkçılara oynamaya başlıyor sistem.
Sosyali hakikaten zor. Tarihten ülke ortalamasının 2.6 olduğunu düşünürsek 8 net bile yapmak ciddi bir sıralama atmak demek.
Matematik mevzusuna hiç girmiyorum o çok ayrı bir dünya. LTİ adamdır bunu diyebilirim ama :)

8 doğru 2 yanlış, 10 doğru 2 yanlış, 7 doğru 4 yanlış, 12 doğru 5 yanlış. Son netlerim böyle. AYT'de ise işlem yeteneği sorularını falan yapabiliyorum sadece 2-3 tane.

Kanka benim girdiğim sene zordu 345 yayınlarından ortalama 4 5 fazla yapabilidm ama soru tarzı sorus sekli oyle 345 gibi ,345 sorularını al cöz yapamadılarına ugras bayağı bir de cıkmıs soru lari mantıklarını cözumlerini ogren ins 15 net civalarına ulaşırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı