Hocam 11 doğru 4 yanlış matematikten yapmışım. Sizce sınava kadar 20 nete çıkabilir miyim hem AYT'de hem TYT'de.
Direkt açıklandı zaten sıralamalar da hocam.Sıralamaya nasıl bakıyorsunuz? Önceki sene ile falan mı orantılıyorsunuz?
8 doğru 2 yanlış , 10 doğru 2 yanlış , 7 doğru 4 yanlış , 12 doğru 5 yanlış. Son netlerim böyle. AYT'de ise işlem yeteneği sorularını falan yapabiliyorum sadece 2-3 tane.Kanka bana 345 gibi yayınlarda AYT matta ve TYT matta kacar net yağtıgını soyler misin ortalama.
Göremedim ya ben. Önümde sadece basari sırası falan yazıyor. Puanlar ve netler vs.Direkt açıklandı zaten sıralamalar da hocam.
70k sayısal nasıldır? Daha önce YKS ve MSÜ'ye aynı anda giren varsa nasıldı yakın mıydı?
Hocam aday işlemleri sisteminden bakınca genelde yaptığınız sıralamaları görebilirsiniz. Netleri yazmıyordu bende.Göremedim ya ben. Önümde sadece basari sırası falan yazıyor. Puanlar ve netler vs.
İşte burada da biz eşit ağırlıkçılara oynamaya başlıyor sistem.Degisir hocam One de atarsin ayni yerde de kalirsin fakat MSÜ'nun ozellikle sosyali AYT gibi oldugundan TYT'de daha iyi yapabilirsin bir dr bu isin asil olayi AYT var. Feci sekilde One atar yuksek yaparsan.
Evet, netler yazmıyor benim hatam. Kast ettiğim doğru yanlış sayısıydı. Onun dışında belge şeklinde goruntuleyebiliyorsunuz. Ama belgede sıralamayı göremedim maalesef.Hocam aday işlemleri sisteminden bakınca genelde yaptığınız sıralamaları görebilirsiniz. Netleri yazmıyordu bende.
8 doğru 2 yanlış, 10 doğru 2 yanlış, 7 doğru 4 yanlış, 12 doğru 5 yanlış. Son netlerim böyle. AYT'de ise işlem yeteneği sorularını falan yapabiliyorum sadece 2-3 tane.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.