General Skywalker
Hectopat
Vallahi herkese tebrik ederim arkadaşlar çok güzel sonuçlar gelmiş. Keşke bu kadar yığılma olmasaymış da herkes hak ettiğini alabilseymiş.
Şahsen hocam benim amacım olduğum net aralığını görmekti. Amacıma da ulaştım gerisi beni artık ilgilendirmiyor.Vallahi herkese tebrik ederim arkadaşlar çok güzel sonuçlar gelmiş. Keşke bu kadar yığılma olmasaymış da herkes hak ettiğini alabilseymiş.
Mezunum, neden böyle anlamadım. Yani birisi bana çıkıp "sen s*laksın" dese haklı artık. Sonuna kadar haklı. Hayatımı bu sonucu yapmak için mi zindan ettim kendime? Yaptım yani, günde saatlerce yaptım, test kitapları bitirdim. Temelim yetmediğinde çıkardım "sıfır adım" çözdüm. Mert hoca falan ne varsa dinledim. Ödevleri tak diye bitirdim. Testlerde ve denemelerde yanlışlarım hep azdı.
Dostum ben 85 netle 45k yapmışım nasıl oluyor bu?88.5 net sayısal 75, genel 64.
Puanın kaç?
Matematik ya da fen netleri etkilemiş olabilir.Dostum ben 85 netle 45k yapmışım nasıl oluyor bu?
Yanlış bakmıyorsam benim sayısal puanı seninkinden yüksek görünüyor. Ama daha iyi yapmışsın sen sanki.
MSÜ’nün sistemi TYT’den farklı sanırım. TYT’de bu kadar etkilemiyor.Matematik ya da fen netleri etkilemiş olabilir.
Evet hocam MSÜ ve TYT birbiriinden çok farklı hesaplama sistemlerine sahip.MSÜ’nün sistemi TYT’den farklı sanırım. TYT’de bu kadar etkilemiyor.
İlk diyelim.Kanka kacıncı mezun onu soylede ona gore konusalım.
78.5 yerine 88.5 yazmışım.Dostum ben 85 netle 45k yapmışım nasıl oluyor bu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.