MSÜ saat kaçta açıklanacak?

@KojiroHyuga04 anladım hocam, ben tum ogrenciler arasindan bahsediyorsunuz sandim. Estagfurullah ikimiz de anlatamadik :) MSÜ'den bahsedjyorsunuz sanmamin sebebi de dediginiz gibi o konulari sosyali yani saycilar yapamiyor, TYT daha iyi gelecektir saycilara. Hedef neydi hocam?
Çok haklısınız. Genelde sayısalcıların en çok dert yandığı kısım sosyaldir. Ama daha kolay ya yemin ederim :)

Nasipse İzmir Bakırçay YBS. Ama daha yüksek bir sıralama yapmaya çalışıp her ne kadar istemesem de İstanbul Üniversitesi YBS de hedefleyebilirim. İstanbul'da okumak istemiyorum o üniversitede değil. Yanlış anlaşılmasın. Önceliğim İzmir.

@KojiroHyuga04 bence de FKB ölüm gibi bir şey sosyal calisilsa hem daha kolayimsi hem de zevkli. Umarim istediginiz yer gelir hocam YKS'de.
Elimden geleni yapıyorum hocam. Olacağına dair inancım tam.
TYT adına çok ciddi eksiklerim kalmadı biraz feni toplayıp 13 civarlarına çıkartmaya çalışacağım.
Onun haricinde AYT'ye edebiyat ve matematik üzerine sıkı durmaya çalışıyorum.

Az kaldı ve herkes bunaldı artık.
Ama pes etmemek gerek.

1682587069535.png

2021 MSÜ'de mat 15-0 yaptım, Türkçe bilmiyorum fakat 345 vb. yayınlarının en zor denemelerinde 26-32 arası gibi geliyor. Sosyal ve Fen söylemeye gerek duymadım.
Bu MSÜ sınavında 22-14 Türkçe, 9-5 Matematik var. Muhtemelen ben embesilim. 1 Yıl boyunca da çalıştım, neden böyle cidden bilmiyorum. Ne derseniz diyebilirsiniz, ben dayanamıyorum artık.

2021 MSÜ'de mat 15-0 yaptım, Türkçe bilmiyorum fakat 345 vb. yayınlarının en zor denemelerinde 26-32 arası gibi geliyor. Sosyal ve fen söylemeye gerek duymadım.
Bu MSÜ sınavında 22-14 Türkçe, 9-5 matematik var. Muhtemelen ben embesilim. 1 yıl boyunca da çalıştım, neden böyle cidden bilmiyorum. Ne derseniz diyebilirsiniz, ben dayanamıyorum artık.

Kanka kafan dolmus artık o yuzden 3 mezun musun?

Sıralamaya nereden bakıyoruz? ÖSYM hesabım yok e-devlet ile giriş yapıyordum.

İşlemler > Sonuçlarım'danmış.

Kanka kafan dolmus artık o yuzden 3 mezun musun?
Mezunum, neden böyle anlamadım. Yani birisi bana çıkıp "sen s*laksın" dese haklı artık. Sonuna kadar haklı. Hayatımı bu sonucu yapmak için mi zindan ettim kendime? Yaptım yani, günde saatlerce yaptım, test kitapları bitirdim. Temelim yetmediğinde çıkardım "Sıfır Adım" çözdüm. Mert Hoca falan ne varsa dinledim. Ödevleri tak diye bitirdim. Testlerde ve denemelerde yanlışlarım hep azdı...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı