MSÜ şimdi yetişir mi?

• Konuyu başlatan 442721
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 904
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah kahvaltıdan sonra konulara ufak bir göz at yeter. Bu kadar ciddiye almaya gerek yok.
Nelere dikkat etmeliyim?

İnanmak başarmanın yarısıdır 30 net arttırsın çalışmaya devam.
Hocam babamın kafasını taş ile yarsam, gazi desem gazilerin puanıyla girebilirmiyim?

10 saatte 100 net hocam. İstikrarı kaybetme. 😎
Hocam umarım başarırım. Sınava gittiğim yerde mi kayıt olacağım?

Hemen başlamalısın dediklerine. 🙃
Hocam arkadaş çağırdı rank kasıyormuş. Yardım edeyim dedim. Başlarım 1 veya 2 saate.

Zamanın değerli ve o değerli zamanı Zula oynayarak mı değerlendiriyorsun? Yat gitsin bari dinç kafayla gir.

Haklısınız. Zula gibi bir oyuna zaman harcanmaz. Erzurum oynayacağım. Bu arada sınavda sadece lise konuları mı var yoksa ortaokul ile ilk okul konuları dahil mi?

Yeteri kadar disiplinle çalışabilirsen hâlâ geç değil. Konu-soru olarak git sabaha kadar +80 net. Çok da sıkma kendini.

Hocam temel matematik ile başlayacağım. Sanırım benim matematik esnaf seviyesi. Bilene değil babamın büfesi var. En son kasaya geçtiğimde eksik var deyip dövmüştü ama sözel olarak kendime güveniyorum. İlber Ortaylı sohbetlerini kaçırmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam temel matematik ile başlayacağım sanırım benim matematik esnaf seviyesi bilene değil babamın büfesi var en son kasaya geçtiğimde eksik var deyip dövmüştü ama sözel olarak kendime güveniyorum İlber Ortaylı sohbetlerini kaçırmam.
Biraz da Celal Şengör dinle coğrafyayı fulle.

Nelere dikkat etmeliyim.

Hocam babamın kafasını tas ile yarsam gazi desem gazilerin puanıyla girebilir miyim?

Hocam umarım başarırım sınava gittiğim yerde mi kayıt olacağım.

Hocam arkadaş çağırdı rank kasıyormuş yardım edeyim dedim başlarım 1 veya 2 saate.

Haklısınız Zula gibi bir oyuna zaman harcanmaz Erzurum oynayacağım. Bu arada sınavda sadece lise konuları mı var yoksa ortaokul ile ilk okul konuları dahil mi?

Hocam temel matematik ile başlayacağım sanırım benim matematik esnaf seviyesi bilene değil babamın büfesi var en son kasaya geçtiğimde eksik var deyip dövmüştü ama sözel olarak kendime güveniyorum İlber Ortaylı sohbetlerini kaçırmam.

Tarih İlber Ortaylı'dan dinlenerek yapılmaz bizzat gidip savaşların olduğu yeri görmeniz lazım. Hatta bu sınavda 1.Kosova savaşı veya Balkan savaşlarından soru net gelecek diyorlar. Gidip görebilirseniz +5 net garanti başlarsınız. Matematik de çok önemli bir ders değil 4 işlem yeterli olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı