Nelere dikkat etmeliyim?Sabah kahvaltıdan sonra konulara ufak bir göz at yeter. Bu kadar ciddiye almaya gerek yok.
Hocam babamın kafasını taş ile yarsam, gazi desem gazilerin puanıyla girebilirmiyim?İnanmak başarmanın yarısıdır 30 net arttırsın çalışmaya devam.
Hocam umarım başarırım. Sınava gittiğim yerde mi kayıt olacağım?10 saatte 100 net hocam. İstikrarı kaybetme.![]()
Hocam arkadaş çağırdı rank kasıyormuş. Yardım edeyim dedim. Başlarım 1 veya 2 saate.Hemen başlamalısın dediklerine.![]()
Zamanın değerli ve o değerli zamanı Zula oynayarak mı değerlendiriyorsun? Yat gitsin bari dinç kafayla gir.
Haklısınız. Zula gibi bir oyuna zaman harcanmaz. Erzurum oynayacağım. Bu arada sınavda sadece lise konuları mı var yoksa ortaokul ile ilk okul konuları dahil mi?
Yeteri kadar disiplinle çalışabilirsen hâlâ geç değil. Konu-soru olarak git sabaha kadar +80 net. Çok da sıkma kendini.
Hocam temel matematik ile başlayacağım. Sanırım benim matematik esnaf seviyesi. Bilene değil babamın büfesi var. En son kasaya geçtiğimde eksik var deyip dövmüştü ama sözel olarak kendime güveniyorum. İlber Ortaylı sohbetlerini kaçırmam.
Son düzenleyen: Moderatör: