MSÜ sınavında Türkçe soruları nasıl çıkar?

Reis istersen şey yap matematik illa çalışmayacağım büyük risk alacağım dersen Kara Harp Okulu sözelden gir netlerin fen değil ama 10 net artırman lazım her iksini de.

Sözelden denemek te istemiyorum bu sene son senem kesinlikle kazanmam gerekiyor. Matematikten önerdiğin kesin çıkabilir dediğin konular var mı?

Sözelden denemek te istemiyorum bu sene son senem kesinlikle kazanmam gerekiyor. Matematikten önerdiğin kesin çıkacak dediğin konular var mı?

Reis yani şunu diyeyim ilk önce azmin olması lazım son senese mezuna bıraktıysan çalışmıyorsan kafanı koycan 6 saat çalışcan en az kolay diyorsan temel kavramlar problermler işlem önceliği üslü sayılar mutal değer eşitsizlikler çalış derim kafan almıyorsa denklem ve fonksiyona bulaşma zaten fonksiyon AYT'nin ana kaynağı sen astsubaylıksa TYT MSÜ için dediklerime çalış rahat 10 net.

Reis yani şunu diyeyim ilk önce azmin olması lazım son senese mezuna bıraktıysan çalışmıyorsan kafanı koycan 6 saat çalışcan en az kolay diyorsan temel kavramlar problermler işlem önceliği üslü sayılar mutal değer eşitsizlikler çalış derim kafan almıyorsa denklem ve fonksiyona bulaşma zaten fonksiyon AYT'nin ana kaynağı sen astsubaylıksa TYT MSÜ için dediklerime çalış rahat 10 net.

Hocam mutlak değer eşitsizlikler falan temel kavramlar gibi basit düzeydeki konuları çalışırım Türkçede dil bilgisi ağırlıklı gideceğim hayırlısı bakalım.

Hocam mutlak değer eşitsizlikler falan temel kavramlar gibi basit düzeydeki konuları çalışırım Türkçede dil bilgisi ağırlıklı gideceğim hayırlısı bakalım.

Bu konuyu tutturacağım ortalama 3.5 ay sonra sonuçlar açıklandıktan sonra yazarım sonucu.

Bu konuyu tutturacağım ortalama 3.5 ay sonra sonuçlar açıklandıktan sonra yazarım sonucu.

Reis inşallah kazanırız da ikimiz ailemizi gururlandırız tek çalışma prensbimim bu başarılar dilerim umarım kazanırız ama sadece inanmaya devam et.

ÜçDörtBeş denemesinde 40.5 netim var.

Reis inşallah kazanırız da ikimiz ailemizi gururlandırız tek çalışma prensbimim bu başarılar dilerim umarım kazanırız ama sadece inanmaya devam et.

İnşallah kral hakkımızda hayırlısı olsun.

Reis şu ana kadar deneme çözmedim ama en iyi ders çalışma şeyi deneme biliyorum ama temeli dayamam gerekli bu hafta sonu başlıyorum biraz geç kaldık ama bakacağız önerdiğin deneme var mı?

ÜçDörtBeş orta yayın kolay - orta olarak hız ve renk var olabilir mesela mebinin milli eğitim bakanlığının kendi deneme sınavı var internet üzerinden oradaki daha zor ama iyidir. Limit var mesela karekök alırken açıklamalarını oku yine de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı